Emekdar abim ..... senin canın sağolsun .... sağlık olsun ... traderın halinden trader anlar .... dün bende kısaydım vobda düşüşü izledim güzeldi hakkaten ... yükselmeye başlayınca vobu izlemeyi bıraktım .
..... .. o kısalar hala duruyor ....bugün marjin yerim diyodum olmadı ...ovli poz açtım kısmetse ..... ... marjin call istoplu kısayım yani .... . kararın hayırlı olsun abim .....
...darısı başımıa ...
2013,00
dahi anlamındaki 'de'ler ayrı yazılır. Alex DE Souza..
EMEKDAR abi hakkında hayırlısı olsun
gerçektende basiret bağlanması nasıl birşeydir en iyi borsacılar bilir bence de
bu dert varsa eğer kişide ne kadar bilgili ve deneyimli olsa da terste kaldığını görmesine rağmen pozisyondan dönmesi mümkün olamayabiliyor
bu nedenle işlem sebebinin kişinin kararından bağımsız olması gerekiyor
ya sistem kullanılacak ya da kesin kurallara bağlanılacak
tabii ki ilk başlarda uygulama da sorun çıkacaktır ama diğer türlü işleme devam etmek işkence halini alabiliyor
Abicim Allah gönlüne göre versin
huzurlu ve mutlu yarınlar dilerim
Dostum hayırlısı olsun, yazılarını yza sen yinede, o iş başka bu iş başka,....
Iyi karar vermişsin bencede, py iyice zorlaştı, gün geçtikçede dozaj artıyor,..
Sinirler yıpranıyor, sağlık gidiyor, geçenlerde farkettim pc alnımı yakıyor artık,.....
Ama ah ettim ya o beni ya ben onu,....ben onu ......sonuna kadar, ........
En kötü ihtimal yazılarım kalır diye hesapladım, pranın **** yum,...
Anla işte,.....vobu bırak ama bizi bırakma iyi ve has adamsın,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Sevgili Dostum Emekdar,
Allah sıhhat sağlık versin gerisi önemli değil.
Vobu bıraksanda yazılarını her zaman görmek isterim.
Sen has adamsın benim gözümde. Adam gibi Adam.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Bu gün 23 Nisan
Birazcık gülsün İnsan............
Dört Arkadaş...
İçlerinden biri tuvalete gider. Üç arkadaş sohbetlerine devam
ederler.
Birinci adam oğlundan söz eder :
"Benim oğlan araba yıkamakla işe başladı. Bir baltaya sap olamayacağından korkuyordum. Ama bir gün arabasını yıkadığı adamlardan biri ona iş teklif etmiş. Sonra iyi bir araba satıcısı oldu. Hatta o kadar iyi para kazandı ki ; Geçenlerde bir arkadaşının doğum gününde ona Mercedes aldı."
İkinci adam da mevzu ya girer: "
Benim oğlum da biraz problemliydi. Büyük bir emlak şirketinde çalışırken inanılmaz bir iş kaptı. Ondan sonra ilerledi acayip zengin oldu. Çalıştığı şirketi de satın aldı. Bir arkadaşının doğum gününde ona
bir ev bile hediye etti"
Diğerlerini dinleyen üçüncü adam da heyecanla söz alır.
"Aynen benimki de öyle. İşe bir borsa şirketinde temizlik elemanı olarak başladı. Bir gün kendi kendine hesaplar yaparken patron tarafından fark edilince broker oldu. Büyük başarılarla inanılmaz bir servete sahip oldu.
Üstelik de en iyi arkadaşına bir milyon dolarlık hisse senedi armağan etti"
Bu sırada dördüncü adam tuvaletten çıkmış ve sohbete katılmıştır.
Diğerleri ona çocuklarından bahsettiklerini söyleyince adam içini çekerek konuşmaya baslar : "Ehh ! Benim oğlumun bir hayal kırıklığı olduğunu itiraf etmeliyim. Doğru düzgün bir işte dikiş tutturamadı. Berber çıraklığı falan yaptı. Eroine bulaştı. Derken onun yoldan çıkmış olduğunu fark ettim . Maalesef oğlancı imiş !!! Çook çok üzüldüm. Bir sürü erkekle birlikte olduğunu duydum. Adam gülümsemeye çalışarak konuşmasına devam eder ama işe iyi tarafından bakmaya çalışıyorum. Geçen doğum gününde ibne arkadaşları ona bir Mercedes bir ev ve bir milyon dolarlık hisse senedi hediye etmişler"…
![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Ekonomist dergisi ve Foreks Bilgi İletişim işbirliğiyle, ‘yatirimci.akbank.com’ adresinde 15 Temmuz - 14 Ağustos 2009 tarihleri arasında gerçekleştirilen ‘Akbank VOB Sanal Portföy Yarışması’ sonuçlandı
Akbank’tan yapılan açıklamaya göre, katılımcılar, sanal 100 bin lirayla başladıkları portföylerini, VOB’da aldıkları pozisyonlarla artırmak üzere yarıştı. Yarışma sonunda en yüksek portföy değerine ulaşan ve portföyünü 885 bin 973 liraya yükselten
İsa Gümüşsoy 10 bin liralık, ikinci olan Cüneyt Yüngül 5 bin liralık, üçüncü olan Şahin Günseren 2 bin 500 liralık ödüle hak kazandı.
Bu arkadaşları tanıyan varmı ?
Evet var.
Bu gün at bindim ...
At görmek,at binmek murad derler,ama rü'yada ...
Bense,ayn'ım da bindim ata ....
Benim muradımda olurmu ?
Benim muradımda kefere ve yerli işbirlikçileri var...
Ben derdimi feleğe sordum...
Dedi gardaş muradı böyle....![]()
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
BENİM MURADIM
Benim derdim halkımın içinde dizi dizi,
Bu insanlar sırtında taşır kahpe hançer izi!
Sahte kahramanlar tepemizde parlak taç,
Onlar akıl ve ferasete , biz naneye muhtaç!
Cehalet,fakirlik ve aramızda ihtilaf,
Üç illet, kırar benim, kolum kanadım,
Çağdaşlık,ilericilik, karın doyurmaz laf,
Sizi al aşağı indirmek benim muradım!
Hüseyin Gazi Şener
Vatandaşın muradı işte ne yaparsın,dilin kemiği yok,aşağıda yukarıda konuşuyor...
Beynin düğmesi yok,bas düymesine kapat,ama olmuyor işte...
"Sende evlat acısı,bende kuyruk acısı varken",mümkün değil....![]()
Şeyh Edebalı
Şeyh Edebalı
[quote=EMEKDAR;299667]Sen bizim mahalleye geldin geleli canım
Bizde ne akıl kaldı ne de fikir bittik
O endam eda nedir öyle hey yavrum
Kaç yıllık arkadaşlar birbirimizi sattık
Ben sokak kedisi gibi sürtünüp yerde
Komşunun kızı kampta sporda stepte
Terzi Mukadder satıp savdı malı mülkü
Gizlisi saklısı kalmadı topumuz niyette
http://video.mynet.com/albeymeta/Sez...Yerler/422545/
Senide yerler bu zililer demedi deme....agabey...
Hafıza-i beşer nisyan ile maluldür...
Hatırlatalım ara sıra....şşşş......
![]()
Şeyh Edebalı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri