Sayfa 1448/2584 İlkİlk ... 4489481348139814381446144714481449145014581498154819482448 ... SonSon
31001 sonuçtan 17.365 ile 17.376 arası

Konu: Daytrader

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    2.591
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.338
    Toplam Teşekkür
    2.832 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı selçuklu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    apla kontratonlar arttığında ben kısadaydım ve poz tersteydi canım sıkıldı nerdeyse mc yiyecektim ... ...neyseki düşüş oldu atlattım ... .. ilk bugün işlem yaptım .... takılmamak gerekir bence kontratoların artmasına .. .... teknik sistem falan önemli ... bence şahsen ... iyi olmadı ama kaldırac düştü yani benim fikrim ...
    kontratolar 800 olması bize tabiki yaramaz.. ama ben şüpheleniyorm..800 ise 80000 olur gibi geliyo..tabi zamanlama önemli....teknik hala düşüş başladı demiyor..72500 spotta önemlidi..destek oldu gibi..ama daha çıkış için kuvvet sağlanamadı..gibi ..treend ler 3 gün sürüyo..sıcakta bi yataya bağlıyo pala offf..sıkıyo vob ozaman..

2. The Following 4 Users Say Thank You to QUEEN For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    9.908
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    15.844
    Toplam Teşekkür
    5.163 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı QUEEN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    lasvegasa gidiyorum ..ciddiyim gı valla..istediğin bişe varmı kıı..valla bak çekinme..timberlandlar falan çekirdek parasımış..gel beraber gidelim..adiyos...bedava geziyos...
    yok ben timberland giymem..

ama çekirdek alabilirsin, 24 ay boyunca zero işlem ekran başında çok canım sıkılacak, çitlerim..

4. The Following 4 Users Say Thank You to jerfin For This Useful Post:

Yer
    teprik ederim
    Teşekkür Teşekkür 
    66.763
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    55.837
    Toplam Teşekkür
    13.699 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı QUEEN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kontratolar 800 olması bize tabiki yaramaz.. ama ben şüpheleniyorm..800 ise 80000 olur gibi geliyo..tabi zamanlama önemli....teknik hala düşüş başladı demiyor..72500 spotta önemlidi..destek oldu gibi..ama daha çıkış için kuvvet sağlanamadı..gibi ..treend ler 3 gün sürüyo..sıcakta bi yataya bağlıyo pala offf..sıkıyo vob ozaman..
    bugün iyiydi yatay ... .. en sevmediğim yataylık sabah büyük gap oluyor sonra yatay gidiyor ya .... o çok bunaltıyo beni .... üvvvvv .. diksiniyorum ...ekrana bakmaktan ...
    2013,00

6. The Following 3 Users Say Thank You to selçuklu For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    2.591
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.338
    Toplam Teşekkür

Alıntı TÜRKOĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    seda sayana mı özendin gıs? orada evlenmiş yeniden diyordu gazeteler

enişteylen nikah mı refresh ediceniz?

gıs bu kadar görgüsüz olma gıs
    pamık tam özenecek kişiyi bulmuşun lem

vegasda kazanırsam enişteni refresh edermiyim bi düşüniyim..

pamık yimekde ucuzmuş lem orda..

8. The Following 5 Users Say Thank You to QUEEN For This Useful Post:

Yer
    teprik ederim
    Teşekkür Teşekkür 
    66.763
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    55.837
    Toplam Teşekkür

futureler yeşillnedimi aplalar ... rahat uyuyayımmı ... üvvvv .. quenn apla avatar nası olmuş .. ühüühüüh
    2013,00

10. The Following 3 Users Say Thank You to selçuklu For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    2.591
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.338
    Toplam Teşekkür

Alıntı jerfin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok ben timberland giymem..

ama çekirdek alabilirsin, 24 ay boyunca zero işlem ekran başında çok canım sıkılacak, çitlerim..
    gı pala yemliyo. bence ..gene düşmezse vob..bak mobiyus senet alın demiş vıyy

bugün düşseydiya..niye düşmedi..ne güzel heryer geberiyodu..yok gene şortladı herkes..üüww

12. The Following 5 Users Say Thank You to QUEEN For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    347
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    908
    Toplam Teşekkür
    286 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı MASTER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sayın EURO/USD,

Sizin sistemlerinizle ilgili dipten alıp tepeden sattırdıkları ve hiç zarar yazmadıklarından başka ne biliyoruz ki bir eleştiri getirebilelim...? (Vob da sistem performans karşılaştırmaları topiğindeki yayınladığınız sinyal tablosunda hiç zararlı işleme rastlamadım...Yanlışmıyım?) Ben şahsi tecrübelerime dayanarak sadece şunu söyleyebilirim ki kodunun içeriğinde REF+,ZİGZAG,PEAK,THROUGH vs. gibi kandırıkçı indikatörler yer almayan hiç bir sistem sürekli olarak tepeden alıp dipten sattıramaz ve hiç zarar ettirmeden sürekli olarak karlı sinyaller üretemez.Çok iyi sistemler bile gün gelir belli bir periyodda zarar yazarlar.Bu kaçınılmaz bir gerçektir.Sizin kendinizi ifade edebilmekle ilgili bazı sorunlarınız olduğunu düşünmekle birlikte belki de sistem tasarımı konusunda bir dahisinizdir.Öyleyse biz fanileri biraz eğitmenize kimsenin itirazı olmayacaktır.Yalnız Formüller topiğinde sistem tasarımıyla ilgili yazdığınız bazı incileri derleyip aşağıya yapıştırıyorum.Bana bayağa ilginç geldiler de...

''aklına gelebilecek bütün indikatörleri denedim otomatik elliot sayımlarını bile denedim tst ettim ama sonuç fıs.

çok basit bir indikatör aynı işlevi yapabilir.. hangi zaman diliminde baktığınız zaten ayrı bir uzmanlık gerektirir.

ancak şunu unutma derim.. günde 1-2-3 adet sinyalveren bir sistem asla işe yaramaz. hele geceye poz asla ve kata taşınmaz.

gap falan hikaye gideceği yere gider...zamanında günlük al satta denedim en azından gaplardan koruyordum kendimi... açılışlarda ancak belli bir yere geldikten sonra komisyon çok veriroldum ve ona göre bir sistem geliştirdim... günlük al sat ile para kazanılmaz... ancak aracıya çalışırsın .. hele birde geceye kalıp günlük aldığın poz ile iyi bir gap yersen kafana onu çıkarmak için en az bir hafta uğraşırsın.. onuda başabilrisen tabi.

sistemlerle.. formüllerle uğraşmayın... basit de olsa bir sisteminiz olsun ve onu iyi kavrayın.. yoksa hayatınız formüllerle uğraşmak ile gecer ve birgün gelir bakarsın elde var sıfır... hep daha iyi bir formül yazmak hep daya iyi bir sinyal için kendinizi harap etmeyin...

basit bir indikatör işinizi çok iyi görür ve onla sabit kontrat devam edip karınızı çekin... ömünüzü formüllerle geçirmeyin...

çünkü kimse yeni bir formül yazamaz.. yazdığınız formüller sistemler zaten ana indikatörlere ekleme yapmak olur.''

Eğer bizleri bilgilendirirken yukardaki gibi fazlasıyla derin bilgiler vermeyi düşünüyorsanız bence pek zahmet etmeyin...Kusura bakmayın ama ben yukardaki tarzda yazılar yazan bir kişinin çok bilgili olduğuna inanmakta biraz zorlanırım...Zaten esasında sizin sorununuz da bu...Yani inandırıcılık...''Mesela ben bu forumda kimseyi tanımam etmem'' vs. tarzı bir yazı yazıyorsunuz ama bir yerde de şöyle bir yazınız dikkatimi çekiyor
    ''sistemi ısrarla isteyen bazı dostlarım oldu karşılığını verdiler fazlası ile sağolsunlar.onların hatırına sistemin yeni halini yayınlamıyorum.. ''

Demek ki çok kısa sürede birilerini tanıma başarısını göstermişsiniz.
    ..Bence eğer inandırıcılık sorununuzu aşmak istiyorsanız sinyalleri bazı dostlarınıza göndermek yerine foruma açık bir şekilde bir süre yayınlarsınız ve böylelikle herkes de gerçeği görmüş olur.Ainesi iştir kişinin(sistemin...)Ama yok çeşitli mazeretler öne sürerek bunu yapmayacaksanız bence kendinizi boşuna yormayın.Böylelikle boşu boşuna birilerine sinirlenip kendinizi de üzmemiş olursunuz.Hem sistemin sinyallerini bir süreliğine yayınlarsanız bunun şöyle bir faydası da olabilir...Sisteminizin sinyallerini paylaşmanızı ısrarla isteyen ve karşılığını da fazlasıyla ödeyen dostlarınızın sayısında artış olabilir...

NOT: Mur@t patron,sessiz ve derinden yorumlarının hastasıyım... Gece gece koparttın beni... Saygılar...
    sn MASTER. yukarda bahsettiğiniz indikatörlerin hiç biri benim sistemim içinde yer almıyor.

bazı dostlarım derken diğer forumdaki arkadaşlarımı kast ettim. bu foruma üye olalı 2 ay gibi bir süre oldu. o bakımdan kimseyi tanımıyorum bazı arkadaşlar hariç onların nickleride zaten aynı. burda hiç birüyeyi yakından tanıma fırsatım olmadı.

diğer alıntı yaptığınız tüm yazılarımın arkasındayım.

hep artı yazmıyor benim sistemim.. şuanki kullandığım sistemde bugün 5 dklık bakarsanız eksi yada nötr olması lazım birazdan koyarım grafik.

bu sistemdeki kullandığım 30 dklık sinyalleri zaten benim matrikste kullandığım tek bir indikatör yerine getirmiş. karşılaştırmalı olarak koycam. ancak sistemin içeriğini vermem mümkn değil. tek bir indikatör diyorum çünkü 20 dklık baktığınızda herşey ortada..

zamanla gün geçtikçe anlaşılacağımı umuyorum...sahte işlerle yalan yanlış yazan biri değilim.

syg.

14. The Following 2 Users Say Thank You to EURO/USD For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    2.591
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.338
    Toplam Teşekkür

Alıntı Astatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    KUIN..
    apla orda jaguar XF ucuzmuş..bi adet kapsan bana..
    vayyy..orda ucuzda buraya gelene kadar pahalanıyo lem asti....asti..chrysler voyager alıyorm he.. bebeler arabaya sığmıyo heyvan gibi oldular

16. The Following 6 Users Say Thank You to QUEEN For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    9.908
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    15.844
    Toplam Teşekkür
    5.163 Yazısı Teşekkür aldı

futureler 0.03 artıda.. sabaha da yatay açılış olacak gibi.. iyi geceler herkese..

18. The Following 6 Users Say Thank You to jerfin For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    2.591
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.338
    Toplam Teşekkür

futureler yeşillnedimi aplalar ... rahat uyuyayımmı ... üvvvv .. quenn apla avatar nası olmuş .. ühüühüüh
    savaşçı avatar severim patron.. güzel olmuşş..kılıç kalkan var..bende avatarı değişeyim artık asti bu kıza aşık ...bakayımm daha güzel kız resmi varmı....he kendimin resmi koyayım

20. The Following 7 Users Say Thank You to QUEEN For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    1.705
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    24.670
    Toplam Teşekkür
    3.069 Yazısı Teşekkür aldı

halojen patronu görüyorum altta .. bi yorum reca etsem abi . . tepe onaylandımı halojen abi .. olmuyor abi böyle ayrı kaldık valla .. üzülüyorum ....
    yeni bilgi yok patron, 30 temmuzda topiğimde ilan etmiştim tepeyi 77binde...

aynen devam... saygılar sevgiler

22. The Following 10 Users Say Thank You to halojen For This Useful Post:

Yer
    teprik ederim
    Teşekkür Teşekkür 
    66.763
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    55.837
    Toplam Teşekkür

Alıntı halojen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yeni bilgi yok patron, 30 temmuzda topiğimde ilan etmiştim tepeyi 77binde...

aynen devam... saygılar sevgiler
    tşk patron .... saygılar hörmetler ....
    2013,00

24. The Following 7 Users Say Thank You to selçuklu For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yer imleri