Birbirinizin sistemini neden eleştiriyosunuz yaw işiniz gücünüz yok mu?![]()
apla kontratonlar arttığında ben kısadaydım ve poz tersteydi canım sıkıldı nerdeyse mc yiyecektim ... ...neyseki düşüş oldu atlattım ... .. ilk bugün işlem yaptım .... takılmamak gerekir bence kontratoların artmasına .. .... teknik sistem falan önemli ... bence şahsen ... iyi olmadı ama kaldırac düştü yani benim fikrim ...![]()
2013,00
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Nereden nereye pamuk kim ki cümle ondan alıntı olsun, kastın manasına libas giydirmek tabirinin sahibi bunları yazarken başka bir alem vardı...
Burası nasıl bir forum ki yeni bir üyeye hoş geldin kaktüsü ikram etmekte yarışıyor.
Anlamadığı belli olmak için demek gerekmiyor ki, iki kişinin arasını bulmak için edilmiş bir lafa konu nereye geldi bakar mısınız.
Ben karnından konuşan insanları pek sevmem efendim, ama demek istediklerini genelde olumlu yöne kanalize etmeye çalışırım.Konu bundan ibarettir.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
halojen patronu görüyorum altta .. bi yorum reca etsem abi . . tepe onaylandımı halojen abi .. olmuyor abi böyle ayrı kaldık valla .. üzülüyorum ....
2013,00
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri