Selceklu patron bu sayım nasıl? olabilirmi sence?
![]()
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Bana sormamışsın ama ben de görüşümü demek istiyorum..Teknik analize inanmayan bir abimiz vardı...Süper spot traderdı...Ona anlatırdık anlatırdık teknik analiz direnç destek obo mobo falan..abimiz sıkılır şunu derdi.."tabi olabilr ama endeksin bunlardan haberi var mı"
Gerçi senin sayıma özel bir yanıt olmadı metopatro ama idare et artık..üühühü
Şelale lazım bana bugün, yeni bilgisayar alacam, Altta pala kalsın altta kalanın canı çıksınEn üsttede Artur olsun, kan gövdeyi götürsün, bende züper bir bilgisayar aldığımda hanımın dırdırını dinlemem
![]()
"Herşey Oğlum ve Almayı Hayal ettiğim BMW motor için"
"Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir"
Memü,
Boğayı yiyolayy yeye, boğayı yiyolay yeyee...
Unlipat,
Abi dayanamadım.Yine de ;
http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf![]()
Patron sende benim gibi yap yöntem şu:
Evde darbe yaptım benim bilgisayarın kapasitesi yetmiyordu yavaş kalıyordu.
Fakat çocukların bilgisayarı var çok iyi her türlü oyunu oynayabiliyorlar(sadece hafta sonlarında bir gün)
darbeden sonra bu bilgisayara el koydum.
Daha sonra bu darbe bana pahalıya mal oldu
meyerse onlar bu bilgisayardan sıkılmışlar.Çeşitli baskılarla (okullar tatil olduğu için internet kafeye gitmeye başladılar)
onlara yeni bi laptop almak zorunda kaldım.
gel 75200 geeellll ve kiril artik.......bugunde kirilmassa onumuzdeki hafta 80 leriz bu sefer...hayirli isler bol kazanclar
günaydın daytraders,
ayu sayısında muazzam bir artış var forumda.
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
astatin patronun ewye eğilim grafı ve analizi ..
http://www.voborsa.com/forum/showthr...358#post277358
2013,00
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri