herkese gönaydııın![]()
herkese gönaydııın![]()
saraylı abi tatilde.
geçen hafta yazmıştı. nereye diye sorduğumuzda da "yenge nereye derse oraya...yüreğinin götürdüğü yere git gibi oldu" demişti.
herkese günaydın, bol kazançlar...
gap'te çuvalladı göstergeler. yukarı gap demişlerdi.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
kanalizasyon ... tahminini sayım 20 dk graf .. ahanda buyrunuz ....z dalgası running triangle .. ühhüüh .. üvvvv ...
![]()
2013,00
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Monty Hall Paradoksu uyarlaması...
3 ayrı alt sistem düşünün..biri hızlı biri daha yavaş öbürü en yavaş...Biri ile başlıyor, karlı sinyal ürettiği sürece devam, ilk zararlı sinyalden sonra diğer ikisinden rastgele birine geçiyor, onda karlı poz oluşmasına kadar devam ediyor ve sonraki ilk zararlı pozda diğer ikisinden birine geçiyor v.s. v.s. MH paradoksu
Ehuehuehee..valla henüz deneysel bir çalışma ama bu yaklaşım, 3 ayrı alt sistemin en iyisinin getirinsden bile dah aiyi getiri gösteriyor ST de (ziro opt dabiki)...6 ay daha steril koşullarda izlenmesi lazım..Stronun da içine kurtu düşürdüysek ne ala...
![]()
Herkese günaydın. Sn. Saraylı'nın yokluğunda ben de günlük pivot ve destek/direnç seviyelerini vereyim dedim:
R4 79.200
R3 78.200
R2 77.250
R1 76.600
Pivot 76.275
S1 75.625
S2 75.300
S3 74.325
S4 73.350
Günaydınlar Pala sevenler sevmeyenler....
Dünkü zopa hala içimdeki gerilimi azaltmadı, biraz daha zopa biraz dahaaa![]()
"Herşey Oğlum ve Almayı Hayal ettiğim BMW motor için"
"Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir"
Merhaba forum ahalisi!
gnydn bol kazançlar
selçuklu abi nettin abi bu zayım yükseliş deyor üwwwwwwww
75525 kırılır şelale başlar derim 75125 destek çalışmazsa patates olur bla bla bla zuhahaha
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri