Bütün çizgilerin ırzına geçtin bu güne kadar....
Sana hakaret etmeyi bile doğru bulmuyorum............. çete...
Bütün çizgilerin ırzına geçtin bu güne kadar....
Sana hakaret etmeyi bile doğru bulmuyorum............. çete...
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Sağol AMONRA, sende öyle güzel insansın, hepiniz öyle güzel, teşekkürler
Bu forumlarda bişeyler yapmaya çalışan insanlar gördüm, bu beni ziyadesiyle memnun etti, arada kavga zırıltı olsada bişeyler yapmaya çalışan insanı iyi tanır iyi bilirim, kırgınlıklar olduysa affola diyim, teşekkürler hepinize![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
yeni oluşan formasyonda ovt 72800 altına vermedii sürece yukarı devam...
kvt de ise 73 250 altı gün içi işlem yapanlar için tehlikeli...şu anda 15 lık grafıını çizio ve konfirme edio manıssız...
--Eksiklik Kendi Özümde--
Bugün anketi ben açıcam sizlereseçeneklerden birinide ömür boyu flat diye açacağım
![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
UnLu bende geliyom yanına forekse bu ŞERRRREFSİZLERLE uğraşmaktan bıktım! EURUSD' de bugünkü hareket bana 1 hafta yeterdi.Bu ne lan boğ boğ! **
İyi Tatiller..![]()
En az 3 HİSSE...
cümleten iyi akşamlar ... dünkü 750 kısalar 250 istop ... teminat azaldı 2,5 ay öncesindeyim .. haftasonlarını hiç sevmezdim ama ... bu haftasonunu iple çektim ..
haftasonuna sembolik 1 adet 350 kısa .. her gece kısa demiştim .. lafımı yemeyeyim ..
bull patron hayırlı olsun ... hakkını helal et abi benden yana helal olsun ..![]()
2013,00
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri