akşama kendi aralarında özel seans yapıp orda geçirceklermiş 11 bn i..
akşama kendi aralarında özel seans yapıp orda geçirceklermiş 11 bn i..
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
işb yi diil evladım,işc yi alla alla...öörenemedin şunun kodunu...
--Eksiklik Kendi Özümde--
aga ne yapıyor yanlmış galiba
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
İşte hendek işte deve..
İşte arşın işte halep...
http://www.jeku.net/baris-manco-sark...9a25cc520.html
http://www.sadecedinle.com/baris+man...ndek+iste+deve
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Şimdi mesela çoğu kişiye göre tarım dışlı istihdam önemli bir veri , önemli olduğunu algılatıyorlar.
Bana göre en önemsiz veri orta vade için.
Sebebi şirketler çalışan alımını ekonomi tamı tamına düzelmeden asla düşünmezler.
Bu tarım dışının son 4-5 ayki verilerinde hep yatay kapanışlar oldu.
Ha ne oldu? günlük volatilite sonrası fazla farkeden birşey yok.
Esas veri ev verileri ve tüketici verileri. (harcama ve güven)
Tarım dışı istihdam yılda ayda zaten 150.000 artması lazımki zaten Amerika resesyonda olmasın.
Şimdi uzun zamandır ilk defa artıladı. Bundan sonrasının garantisi yok ve her zaman %10 işsizlik fiyatlardaydı.
Şunuda unutmamalı bunun artı olacağı da sonuçta fiyatlarda.
Yani çok önemli değil.
Şimdi önemli yerelere geldi dow. 2002-2002 de geçemediği yerler. Buralar direnecektir. 10900-11000 arası. buraya dikkat. geçerse 11400 olur, geçmezse düşüş başlamış olacak.
Sp için aynı yer 1200. öncesinde 1187-1190.
sp için piyasa 1168 altı üstü diye değerlendirmeli.
Bundan sonra rallileri shortlarım. Dikkat hemen değil.
Tek stoploss vardır benim için. 25 mart-7 nisan arasını yatay yapmış olması durumunda 7 nisan yukarıya ilk ciddi yükseliş günü olabilir. Sadece tek korktuüum bu. Yani 25 tepe, 7 ye kadar yatay, sonra yukarı kopuş.
Çok mu karışık? 3 gün trade pzt, salı, çarşamba saçma. 7 sine bakarak görürüm nerde olduğunu hareket ederim.
O gün bu anlatılanlar daha iyi anlaşılacak. (-, +) gün tabii.
Zaten bu anlatılanların önemi yok, önemi olan 1 ay üstünde zaten long olmaktaydı.
Maalesef kimseyi kandıramadım.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Şimdi son süreçte ne yaptılar.
iyi gelen veri borsaları yükseltti, kötü gelen etkilemedi. Yani bir reddetme sözkonusu.
Bunu ne kadar uzun sürdürürlerse sonucundaki düşüş o kadar keskin ve hızlı olacaktır.
Ama önce bu bitmeli. O yüzden 7 nisan (-,+) iyi bir adaydır.
Burdaki fark şudur ben 1 aydır hergün deönecek demedim, ama insanlar hergün dönüş bekliyor.
Bende iki tarih vardı, biri 25 biri 7 nisan.
25 indeki hafif kaldı, 7 sinde ne olacak bakacağım.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Bınallttı emmeçıkacaysan çık düşeceysen düş daa
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Böyle bir piyasanın T.C. sınırları içinde bu şekilde çalışıyor olmasına çok üzüldüğümü belirterek, ülke dışındaki bikaç adi tarafından organize edilen ve yine bir avuç bitarafını bu adilere teslim etmişleride bu piyasa sayesinde tanımış olma şerefine ulaştığımı belirtmek isterim.
Böyle ucube işlerin bu ülkede yeri olmadığı kanaatine ulaşmış birisi olarak, İnşallah en kısa zamanda bu belalı piyasaların Ülkemiz sınırları içinden bertaraf edilmesi dileğiyle forumdaşlarıma hayatları boyunca her anlamda bol kazançlar dilerim![]()
Benim için bu piyasa alemi bitmiştir, darısı kolunu kaptırıpda kurtaramayanların başına olsun İnşallahsaygılar.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
ee herkes long mu şimdi . ne güzel pala eli bonkor bol bol dağıtai desenize![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri