burda durumlar nasılki acebauzun zamandır bakmıyorum buraya
ayuların gazabından kaçıyorum burda
endeks 150 binhahaha
burayı taksim meydanına benzetiyorum...3-5 kişi var herzaman takılangerisi yolcu
![]()
Bugün şöyle bir topicleri dolaştım.
Ne kadar yeni forumdaş gelmiş ve ne kadar eskilerden giden olmuş. Çok ilginç olan gidenlerin sayısı kadar yeni gelen taze kanlar oluyor. Yenilere hoşgeldiniz. Gelişinizin kalıcı ve ebedi olmasını dilerim. (In Turkish : Umarım sıfırlanmadan keyifle kazanırsınız.)
Bu güne gelirsek, Sazan hiç borsaya bakamadı. Sistem SHORT'ta girmesine rağmen sazan geceye flat girmişti. Sabah piyasayı izlemedi ve bio-mechanical person'a 1 gün izin verdi. Sistem SHORT'ta ancak sazan FLAT.
İyi Geceler.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Yarına gelirsek, Dow ve Japan + kaparsa, yarın yükselişle başlayacağını (way way ne öngörü , herkes bilir diyebilirsiniz ama sonrası sistemciler için güzel) ve LONG yönünde sistem sinyallerinin kazandıracağını düşünüyorum.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
http://www.youtube.com/watch?v=aM1cF...eature=related
herkese günaydın...sabahın ,günün güzelliği üstünüzde olsun...
--Eksiklik Kendi Özümde--
günaydın![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Günaydın,
30 Mart Salı"Yurtdışı" Gündeminden Bazı Başlıklar
Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi
GER İthalat Fiyat Endeksi (y/y) (Şub) 9:00 %2,0 %1,4 Düşük
GBP GSYH (q/q) (Q4) 11:30 %0,3 %0,3 Yüksek
GBP Cari İşlemler Dengesi (Q4) 11:30 -£5,1Mlyr -£4,7Mlyr Yüksek
USD S&P/Case-Shiller Konut Fiyat Endeksi (Oca) 16:00 145,5 145,9 Yüksek
USD Tüketici Güveni (Mar) 17:00 50 46 Yüksek
USD Fed Eski Başkanı Paul Volcker'in Konuşması 19:00 Orta
USD API ABD Ham Petrol Stokları (26 Mar) 23:30 7514K Düşük
Bol Kazançlar..
En az 3 HİSSE...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri