kısa lo kısa.....
şöyle bi çekmedilerki yukardan kafalarına vursaydım....
kısa lo kısa.....
şöyle bi çekmedilerki yukardan kafalarına vursaydım....
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Aha selçuklu patron shortlar para yapacak galiba nerdesinüvvvv
![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Gece pozisyonunuz ve ruh haliniz anketi açılmıştır..İlk 3 şıktan birini ve son iki şıktan birini işaretliyorsunuz..Pozisyon ve ruh hali ayrı ayrı değerlendiriliyor yani
http://www.voborsa.com/forum/19-mart...63.html?t=5463
pis almayacaklarrr
ama alacaklarrrr...![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
pelayı hem longcuları hem de şortçuları iğrendirme başarısından dolayı teprik ederim.
bu hakkaten bi başarıdır çünkü...![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
YYŞD...bi parça müsterih
son poz 275 log .. geceye belli değil daha .. üvvv .
2013,00
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
dj yerçekimine yenik düştü galiba... serbest düşüş gibi mübarek...
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri