Euro dolar paritesi desteklerini kırmak üzere hedef 1.3400'ler
olabilir. 1.3710-1.3860 üstü olmadıkça yükselişler satış fırsatı
olacaktır.
Altın 1121 aşağı kırıldı, destek 1108 bu noktada kırılırsa hedef
1090-1080 aralığı.
S&P 500 endeksinde haberler olumsuz, 1158 altında hedef 1130-1120
olacaktır.
VOB Nisan kontratları, satış gelmemesi düşündürücü. Yorum size ait ben
bulamadım...:)
kce
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
Benim kısa vade sistem daha 66300 longda bekliyor.
Geceye long gircem gibi 500 üstü kalırsa...
agresıf alım var , bence sonucu bıldıklerı ıcın bu alım yapılıyor.. baya bır short kapatma gerceklestı.. ustune alım yapıldı.. spot la vob arası fark + ya gectı bı ara.. ne bilem bana sankı bu rıskı bırılerının fazla fazla aldıgını gosterıyoçok mu cesurlar yoksa cokmu bılgılıler pazartesı gorucez..
pozun mu var derdın varnasılda ınsanın canı cekıyo shortu :P ueheuh
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Borsa düşmez ekonomi çatırdar gibi olmazsa, iktidar IMF kapısına mümkün değil yanaşmaz bile, Imf gündeme gelmesi için piyasalarda dalgalanma olmalı, özelliklede RTE düşmesini istemediği ekonominin göstergesi borsanın düştüğünü görmeli, görmezse zaten IMF len seçimden önce anlaşma manlaşma yapmaz, kozlar bu konuda iktidarın elinde, anahtar iktidarın elindeo anahtarla ister kasayı açar, ister kasaya borç koyar
![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
şu an ıtıbarıyle 3000 cebe koydular uzun...
--Eksiklik Kendi Özümde--
YYSD::.çok sıkıntılı non müsterih..dava açılmaz ve dow da iyi çıkarsa pazartesi süpersonic bir artı gap..dava açılır bir de dow düşerse supersonic bir eksi gap...dava açılmaz ve dow iyi düşerse yine eksi bence (belki dengeli), dava açılır ve dow düşmezse yine eksi...hımmmmmm... loto bana çıkarsa eksi artı umurumda değil..bu durumda şort gireyim bari..
ahada küskücan mı o gelen
Ben çıkıyorum... Saatlik long, 15'lik long, histem long, bana da fazla seçim şansı kalmıyor. Hafta sonuna long devam...
66.000 altına düşerse yolda cepten müdahale edip kapatabilirim ama sanmam bundan sonra...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
short bitanem
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri