Dünkü shortları piyasa kapanmadan geceye flat kalarak sabahki düşüşüde kaçırmış oldum, açılışlar her zaman şaşırtıyor bu piyasada, böyle cins piyasa Dünyada yoktur heralde![]()
Dünkü shortları piyasa kapanmadan geceye flat kalarak sabahki düşüşüde kaçırmış oldum, açılışlar her zaman şaşırtıyor bu piyasada, böyle cins piyasa Dünyada yoktur heralde![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Nerden baksanız 65500 kısa zamanda görülmez gibi duruyor, oraya gelirse full short, yanlış yazmıyorum bakın 66500 değil, yanlış anlama olmasın![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Ralli ralli ralliiiiiii![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
Avrupa artıda, bizde açılışta 67250 idik oraya![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
zibop çarpıngale gayri
ahtoln vahtoln nezar deydürdük galibe![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Spot en düşükten 1000 puan yukarısına topladı, vobda 975 puanfena değil
![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
66650 yukarı yapacağı belliydi.
66.650 kısalar kapandı,14.41 .....67025 yyld..............saygılar
Name yapıyolar uzunlar durup duruyo bendestop 66550
![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
yaw arkidişler...akp ye kapatma davası açılsa...bu dedıkodu olarak yayulır mı allasen...tanrılara kurban lazımdı o kadar...
kaldı ki anayasa mahkemesi akp ye seçimden önce kesinlikle kapatma davası açmaz....bu seçimlerde mazlumu oynama kozunu bir daha eline vermez...
--Eksiklik Kendi Özümde--
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri