ben gaçtım arkedaşlar şimdilik..istop yazılı TP yazılı değil..hoşcakalın
Yyşd...............
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Flat devam ediyordum ama dayanamadım uzadımlonglar gol olur
67000 i doldurmuşlar, spot açılsın vob 67000 üzerine atar![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Yukarı atak gelebilir.
Spot kapanalı beridir al konumunda bekleşip duruyor vob![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Ralli ralli ralliiii![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
Saat 15:00 gibi 67200-67300 e ulaşır verileri beklerizbakalım ralli kaldığı yerden devam edecekmi?
![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
Sabah beri iyi shortör topladı palayaklaşık 750 adet, fena değil, akşama çarpmalık olmuş
![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
Longların stop yeresi 66550kısa tutacan stobu
Pozisyona girmiyecektim bugüm, 65500 aşağıya sarkmadan kısa yapmam, oralarda zaten kısa yaparsam full kısayaparım, fakat bugün uzun aç kapa yapmaya niyet ettim bakalım![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
Yysd 750 üstü kalırsa 30 dk a uzarım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri