ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Bu hafta coni dibini görürde, bizim ayular avucunu yalayacak gibi. Bir gün yüzü göstermediler ki beslenip büyüsünler.![]()
7 günde bollingerdan bollingera.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
O ftsenin tepmesi lazım nasıl yapacaksa.
Bu kadar açık bollingerda %2 standart deviatonun altına geldi.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Merhabalar;
70800 un dırek altında acılıs sebebıyle;70.400 sevıylerınden actıgım uzunları 70500 sevıyesınden kapattım.
XU100 endekste 55,000 sevıyesının kırılıp kırılmayacagını gorup ona gore KISA pozısyon almayı dusunuyorum.
Bu AGUSTOS vade ıcın 69,700 sevıyesının kırılması anlamına gelıyor.
Yarın bu noktayı gozlemleyecegım. 70.800 uzerı LONG 69.700 altı SHORT olunur dusuncesındeyım. Yenı bır zırve gorulmesını artık BEKLEMIYORUM.
Agustos vade ıcın KISA pozısyonların avantajlı olabılecegını dusunuyorum ANCAK dusuncelerle ıslem yapmadıgımı ve duygusal yatırımcı olmadıgımı defalarca belırtmıstım.
Iyı gunler dılerım.
son hafaların en kötü kapanısı oldu.bu kadarını beklemıyodum acıkcası.dun 71.600 den acılan shortları 70.850 den kapadım (agustos va) hazıan kont.69.950 dn long actım uzlasma 69.425.geceye long kaldım.iyi yapmadık ama yarına ümitliyim gece bıraz toparlanırsa belkı buyume verısı tkısı ve vad sonu muhabbetıne en azından aldıgım noktaları zorlarız inşallah.umarım zarardakı arkadaşlar yarın zararlarını çıkarır.morel bozucu bır gundu
Güzel ayrışmalar bunlar. Mayıs kapanış düşüklerine göre.
Madem anlaşamıyorlar ayrışsınlar.
Her koyun kendi bacağından asılsın.
Mayıs dibine göre şu anki diperin farklılıkları.
Yumurta ikizimiz Yunanistan yok burda nedense unutmuşlar herhalde.
Jelibon.
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri