ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Ustalar yorumlarınzı beklıyorum.jelıbon hoca nreye kadar ınebiliriz varmı bir fıkrın.ordı hocam bir pasta alabilirmıyız rica etsem
Bugün Altın
Dirnçler 1247-1253 ve 1263.
Destekler 1223-1231 ve 1210.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Avısdosa daşıycam diye şeyim çatladı,anlamın derisi...
Yarın son gün 500 pivan eyi deelmi ?
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Yorum belli dün cnbce den duydum.
1090 dan geçilmeden olumlu olmazmış.
1040-1060 önemliymiş.
1040 kırılırsa hareket daha sertleşecekmiş.
ŞAKA BİR YANA BU PİYASANIN EN ÖNEMLİ GEÇİŞ BÖLGESİ 1090 DIR.
2 AYDIR HAREKETLER 1090 IN ALTINDA VE ÜSTÜNDE GELİŞİYOR VE İVMELENİYOR.
jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri