65500 geliyor kaçılın
Sn selçuklu,
C3 = 1*(1,62x2) >>> 1,3594....
beni esas heyecanlandıran >C4.....onuda bi patlatsak > 1,3270 kadar sonra ver elini >C5 (12 ekim > max hedefi)
rex abi ... eur/usd ed scenario doğruysa ..
wave.c.3.5 max << 1,3602 abi ... ed 5 ed 3 ten uzun olamazçünkü ..
senin 1,3594 ideal olur abi ... ama açıkçası ben 1,3550 üstü gelirse kademeli kısalırım .. 1,3602 üstü istop olurum .... .. oh be .. kısa pozlar için ewsel tanımlı bir istop buldum ..... ahanda graf ...
max bar değerlerine göre hesap makinasıyla hesapladım ....üvvvvvvvvvvvvvvv
artık uzun düşünmüyorum sabah fırsatını verdi kaçırdım ...
![]()
2013,00
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
önemli....papazda oluşan barlardaki > gövde ve kılçıklara dikkat...kılçıklar uzamaya başladı....anadınnı...![]()
muhtemel dirençlerde (intraday) > backhandlere dikkat....volatilite artacak....nerede hareket orada bereket ...tirexler![]()
borsalar dayak yiyiyor....papaz sarıkızla dans ediyor....![]()
Sp şimdi nereyi deniyor? Yukarı kırdığı yeri 1130.
1150 ye yakın satmış olan ya burada karı alacak, ya buranın kırılmasını bekleyecek.
Pozu daha uzun tutabilmesi için 1123 ün kırılması lazım.
Shortu biraz tutayım bakalım. 1150 stopla.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Vix nerdeyse bollingera değecek.
Orta bandı geçmesi olumsuz.
Bakalım ne zaman değecek.
Endeks illa arkadan gelecek.
Gelmezse vixi çöpe atacam.
Beklentimiz büyük değil bant dar.
Jelibon.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri