ben stop kullanmıyorum....teminat < > poz...risk yönetimi...![]()
ben stop kullanmıyorum....teminat < > poz...risk yönetimi...![]()
eur/usd .. kanalizasyon ve farklı bi sayım ... bu sayım doğrysa vayyy ... çok erken kapattım .. pozu .... ed olduysa sert düşer ... bakalım kısmet hayırlısı ... fırsat verir ama ... netleşsin bira z ... belki ed 4 de olabilir bu düşüş .. savrulmayal son yukarıda olabilir .. bekleyecem
![]()
2013,00
bizim şu borsa alemya cuma dünya coştu bizimki seyretti bu gün yine dünya çöktü o coştu bir aydır ters işlem yapmaktan sıkılmadı
Şimdi altın için mesajı gümüşle vermeye çalıştım altını bir türlü toparlayamadım.
1290 altında short 1300 üstünde long gibi basit bir strateji uygulanmalı.
Dirençler 1295-1303 ve 1320-1325.
Destkeler 1275-1283 ve 1259-1263.
1275 gibi hindistan alıcı oldu son süreçte ve 1300 görüldü.
1275-1283 deki hareket yine önemli olur.
Bir sonraki tarihi 4 Ekim.
Gümüşün ise 1-2 Ekim.
Öbür kontrat başından bu kontrat başına kadar tek bir kontratta önlenemez yükseliş oldu onca commercial shorta rağmen.
Oyunu iyi oynadılar. Tebrik ediyorum kendilerini.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
sarıkızdan 2. bi darbe...papazın dizlerini titretir....1,3380 kırılır >>>1,3270/3310...![]()
kanalizasyon ... 1,342x ler direnç gözüküyor .. hem kanalizasyonel hem 55 emasal ... ben flat devam ...
![]()
2013,00
ben çıkıyorum arkadaşlar ... papaz size emanet .. poz yok .öğleden sonra gelirm ... .. rex abi ben gelene kadar oyala abi ...![]()
2013,00
Sn jelibon,
dün akşam ...sizlerin eksikliğinde....Sn indregandi topiğinde ilginç bir VOB < > E/D denklemine vurgu yaptı ....dengeler ve cycle ve sr...esinlenerek şunu sormak istiyorum :
gold < > parite arasındaki ilişkiyi bir denkleme oturtabilirizmi....ahan da güzel bir ödev....bu kaçıncı cephe oldu yaw....
örneğin > 1 barem gold < > 1 barem parite....!!!
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Altın eft deki direnç.
Durum aynı, günler geçiyor.
Son süreçte 63400 noktasal destek olarak ve 63800 altında kapanışlar yapmayarak onca ayuya rağmen hedeflere adım adım gidiyor.
65000 de 7-8 trade günüdür bir yataylaşma görünüyor.
65000-65200 üzerinde atarsa bir sonraya gidecek.
Buralar bu dalganın minumum hedefleri. Ve hedefin içindeyiz.
Maksimum hedef ise 68300 bu dalga için.
Ancak yine de 64000-66200 arasından kar realizasyonu gelebilir.
Jelibon.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri