Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
23 Niasnı dip isterik.
Olay bu kadar basittir.
son 7 mart alında 23 nisan papatyaya 1 yada 2 trend olur dedik.
1 trend yukarı oldu.
Tek engeli 15 bradley ve 23 fp sonrası tek gün 26 koyarabilir dedik.
15 dowda tepe, 26 sp de tepe.
1 trendi verilen yerde noktaladık.
sırada 23 nisan papatya var.
23 nisan dip olursa işimize gelir.
Olurda 23 nisan tepeye gelirse 3 trend olmuş olur ve bffalo için inthar olur.
Ne zamana kadar? 17 hazirana kadar.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Tombulu yakalamıştı burada da show yaptı, asla alda olmaz düşüş gelecekse demiştim, alda değildi.
Boru değil orta vade indikatör.
20 arada al çekti en son, 7 mart yakınında bir flat,sat al gördük.
Ardından tam düşüş öncesi maldan yine çıkardı.
Boru değil.
Alda olsaydı veri iyi gelirdi. Bu kadar iddalıyım.
Jelibon.
5 ayda iki sinyalle işi götürebilirsiniz, burada ispatlanmaya çalışılan budur.
Buraya kadar 220 puan tepe aramak yerine onu flate çıktığında realize ile tepe aramdan kalp ağrısız trade, ardındanda sat çıkarsa tepkiler satılır. İş bu kadar basittir.
Dönen duran kaybeder.
Tekrar iyi haftasonları.
Jelibon.
Çok Uzman
HAYALLERİM , AŞKIM VE VIX . . .
VIX HAFTALIK . SANKİ AŞAĞI EĞİMLİ TAKOZ VAR GİBİ . EĞER SERT KIRARSA TAKOZUN BAŞLADIĞI YERE GİTMESİ BEKLENİR . TABİİ VIX 50-60 OLURSA BİZİM ENDEKS NE OLUR ???
BENCE AYNISI OLUR VOB DA 50-60 BİNE DÜŞER![]()
Konu gnome tarafından (25.04.14 Saat 18:32 ) değiştirilmiştir.
YIL 1994 BİR ARKADAŞIMDA DİTAŞ VAR . BORSA YIKILIYOR DİTAŞ DA TIK YOK . BENİM ÖDÜM PATLIYOR SATSANA MANYAK MISIN DİYORUM , ARKADAŞIM BU KAĞIT DÜŞÜŞE DİRENİYORSA YÜKSELİŞTE 50 BİN LİRA OLUR DİYOR . FİAT TA 20-25 BİN LİRA CİVARI SANIRIM . SONRA BİR YIKILDI 10 GÜNDE 5 BİN (ESKİ HESAP) LİRAYA İNDİ . ARKADAŞIMDA ÜZÜNTÜDEN NERDEYSE ÖLECEKTİ.
SN.PASSAT KESİNLİKLE SİZLE ALAKASI YOK SADECE BİR AN AKLIMA O OLAY GELDİ . YAŞLILIK İŞTE . . .
HERKESE İYİ AKŞAMLAR . . .![]()
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
benim zamnda daha üç gün var,...
ilk saydığımda 4 nisan dı bu tek tek tıklayarak iki üçkere saydım,....zaman çok diye nisan ilk haftası demiştim,...hatta topikte yazar bir iki yerde 4 nisan diye,...
ama mtx mi artırdı nedir,... daha üç gün var,....üç günde ya 71 olur, ya tepki koyar benimki ile satar, du bakalım,....
![]()
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
önümüzde usd den deyil şimdilik törkiş liradan satan bir borsa var,....buda şimdilik yeni dip olmayacağını gösteriyor,...
yada 100000 puvan düşüşe bir anda 1.91 e gitmeli kur,....
ama şimdilik satışı kabul etmek gerekli,....realize denebilir, satış denebilir,....
değer kaybetti denebilir,....
ama satış bu,...
bu gider sp nin çalkalamasına çalkalar,...
başında dedik,...
1469(71) mu, 1352(56) mi,.....ortada fulu, 1424(27) vardı,...
sonra 1397 göbek aldık,....burada iki gün oyalandı,....bu gün kapalıydı,....veride bu anlamda kapalı ya denk geldi,...
kapalıydık abi,....e kapalıydık canım,....görmüyormusunuz,...aa,....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri