vah vah vah.
Jelibon.
vah vah vah.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
üstad dow da 3lü dip ve formasyon gereği çıkış var diyebilirmiyiz acaba
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
o zaman kırılım burdada denildiği üzere tarımdışı verisidir.o halde kırılım yukarıdır.2 aydır alıştırdı barni bizi iyi verilere
Ben şöyle bir tepe oluşmasınında kuvvetle muhtemel olduğunu düşünüyorum, zira bugün işareti verdi bunun için, Perşmbeye yetişmese bile Cuma G için tepecekmi bakıcaz
![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
cuma ABD borsaları kapalı ...
dax ta cuma ve pazartesi kapalı
Kısa haftaları sevmiyorum, kısa haftalara hep bir plan oluyor.
Tatillere giriş ise her zaman bellidir.
Düşüyorsa son gün alır. Tatile iyi girer.
Maç ise sonraki haftaya kalır.
İyi tatiller gibi bir durum oluyor bu.
Zaten sonrada elde 23 nisana iki 10 trade günü kalıyor sonunda.
Nasıl geçecek dedik geçiyor işte.
Jelibon.
Orta vade indikatör sp flate çıkmıştır. Dün kapanıştan 1.2 yukarı tekrara ala geçer, 0.5 aşağı sata geçer.
Nasdaq 0.4 ile düşüş ile flate, 1.4 ile düşüş ile sata çıkar.
Sinyala oynayacak pozizyon flatten sonraki ala yada satta alınmalı demiştik.
Flat flattir. Flat ne aldır ne sattır.
Jelibon.
Sayımda iii ün yerini değiştiriyorum.
Jelibon.
dow 60 dak.
Jelibon.
v yukarı geri çekilerekte çekilmeden de gelebilir.
çekilerek gelirse iv aşağı 23 nisanda bitecektir.
Çekilmeden gelirse v yukarı 23 nisanda bitecektir.
iv ün 1 e girme yeresi çok aşağıda kaldığından 23 nisana kadar emin olmadan yapılan trade risktir, önce 23 nisan görülmelidir.
Jelibon.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri