jellliboss dayı .. altın konuşak patron .. altın ew vercektin .. evladiyelik fırsatımı buralar yoksa ..
jellliboss dayı .. altın konuşak patron .. altın ew vercektin .. evladiyelik fırsatımı buralar yoksa ..
2013,00
Enayular en çok sp nin artmasına değil çöküşün başlamamasına ayar oluyorlar.
Öküzler ayulardan zamanı çaldıkça tilt olup uyuz oluyorlar.
Öküz piyasa da olması gerektiği için öküz olan bizler tepe aramıyoruz ama enayular 4.5 yıldır her an tepe arıyorlar, yanılıyorlar yine tepe arıyorlar, devran dönüp gidiyor.
Alt. bir 30 dak verecem, biz öküzler zamanı uzatacak her türlü sayımı diğer öküz sayımından daha da çok tercih ederiz. Zaman uzadıkça ayar olanları yaşamak zevkli.
Bu alternatif 30 dakda 4 henüz bitmemiş olabilir, sadece zamanı ileri atacaktır.
Normalde martta ya da nisan başında a yukarımız bitmeli ancak 4 bitmediyse ve zaman olacaksa süreç daha da uzayacaktır.
Geçmişte martın önemi için müthiş yazılarım vardır, bulun ve okuyun.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
sp 30 dak alt.
sert 3 3 gelmezse bilinki alt derece 4 bitmemiş demekdir. Ralli ya da no ralli, zaman gösterecek.
jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Bu sayımı aylarca 1500-1900 gider ana sayıma değiştirmeden dünyada ilk veren benim.
Altın sayımları dünyada benim bu sayımıma geldi. İlk bahseden daha aylarca önce ilk bahseden bendim.
Gidip eskileri daha abcde nin a sı olurken abcde den bahsedişimi alıntılamayacam meraklı olan gidecek bulacak.
Jelibon.
Benim bir şanssızlığım var yukarda alternatif verilen sayım daha önce benim ana sayımım, 1525 den yukarı hareket olunca onu alternatife attım 4 ün bittiğini anaya çevirdim. Şansızlığım şu ilk verdiğim ana dönüyor dolaşıyor esasa geçiyor. Bunu beni 5 yıldır takip edenler biliyor sonuçta hep ilk ana sayımım gerçek oluyor.
Jelibon.
altın günlük.
jel.
sayın jelibon hosgeldiniz.
jelibon abi hoş geldin. sefa getirdin.
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri