Bunların tarihlerini de tek tek bulup yayınlarsanız beni bulmaktan kurtarmış olursunuz.
Dediğim gibi kim tutar kim tutmaz ben bilmem.
Ama tutmayanla işim olmaz. Tutmayanında piyasa da işi olmaz.
Burası kısa vadeli bir topic değildir.
Jelibon.
Bunların tarihlerini de tek tek bulup yayınlarsanız beni bulmaktan kurtarmış olursunuz.
Dediğim gibi kim tutar kim tutmaz ben bilmem.
Ama tutmayanla işim olmaz. Tutmayanında piyasa da işi olmaz.
Burası kısa vadeli bir topic değildir.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
JelibON.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Sökülen etiketi yayınlarsanız sevinirim.
1522 den diyelim hareket başladı ve 1795 gördü.
Peki 1522 altına gitmeden 1900-2000 görürse hangi etiket sökülmüş oluyor?
Etiket sökülecekse 1522 altına gelmeli.
Gerisinde anlattığınız masal oluyor.
Benim hiçbir grafımda sökülmüş bir etiket yok. Ha gerekirse de sökerim ama 3-4 aydır hala söktüğüm birşey yok.
Jelibon.
Etiketim tek ve nettir.
Farklı birşey verilmemiştir.
Arada alt dalgalarda dalgalanır ben anlamam.
Etiketin alternatifi abcde dir. Yani 4 ün hiç bitmediği senaryodur.
Tuttuğum bellidir, öbürü de olursa akılda olsun.
Ana sayımımın değişmesi ancak ve ancak dip yenilemeyle olur.
Etiket sökülecek tek yer eski dibin yenilenmesidir.
KAFADAN ETİKET SÖKÜLDÜ GİBİ KENDİ SÖKTÜKLERİ ETİKETLERLE BENİM ETİKETLERİMİ KARIŞTIRMASINLAR.
Benim etiketimi de başkaları sökmesin gerekirse ben sökerim.
Grafın tarihi 17.9. Bulmak zor olmasın.
Jelibon.
11 ocak 2013 deyiz.
Yeni aydır.
Dolunaydan yeni aya olan süreç yani son 15 gün hiçbirşey anlaşılmamış bir süreçtir altında.
Geçmişte zorlanarak yapılanı bile şu 15 günde görmedik çünkü ayla ilgili bir olay oluşmadı iyice saçmaladı.
Bugün yeni ay.
Yeni ay tepeyse dolunaya satar, bu bearish olur altın için. Bearish piyasayı kanıtlar.
Ya da burada ay dönümleri işini çok karışık hale getirmesinin sebebi dipleme oluşumu içindir. Eğer renk vermiyorsa karışıklık yaratıyorsa bunu dip oluşumu için yapıyor olabilir.
Ay dönümleri karışmış durumdadır normale dönene izlemeye devam.
Jelibon.
31 aralık papatyası ardında sp 2009 mart rallisinin en yüksek kapanışını yaptı geriye 1 marta yolunda sadece ew de zirve yenileme kaldı .
Bu da oluşunca 1 marta düşüş ihtimali sulara gömülecek ve zaten tuttuğumuz 1 marta yukarı ihtimalimiz ayuları derin komaya sokacak.
Bir adım mesafedeyiz gözümüz eski zirveyi geçmede bakalım hemen yapacakmı?
Unutmayın yaptığı an 1 marta sp de sorun yok.
jelibon.
Usta ABD deki mali uçurum ve borç tavanı konuları altın daki ay dönümü seyrini bozdu kanaatimce....
SP ekside vesselam dow ayı olacaksa artık yeri zamanı heralde çok yaklaştı ühühüh diğer papatyaya 31 aralık papatyasının üstünde olsun çiçek açsın güller açsın
ŞU ANA UZUNA GİRME CESARETİ ÇOK KIRILAN KY UZUNA GİREMEYECEKSE YAKLAŞIMI ŞÖYLE OLMALI BENCE...
DÜŞERSE KAZANAYIM ÇIKIŞ DEVAM EDERSE ZARARIM AZ OLSUN. ZARARIM AZ OLSUNU KABULLENMELİ BENCE 1 KONTRATLA TERS POZA GİRMEYİ GÖZE ALMALISINIZ BU YAKLAŞIM GEREĞİ....
102 BİN SINIR OLMAK KAYDIYLA DÜŞÜŞ OLMASI DURUMUNDA KAZANAYIM MANTIĞI GEREĞİ 1 KONTRAR SATIŞ YAPILIR... % 10 YUKARI ÇIKIŞ GELSE ZARAR 900 TL KALIR. AMA AŞAĞI DÜŞÜŞ OLURSA DOĞRU POZ KADEMELİ OLARAK ARTACAĞI İÇİN % 10 AŞAĞI DÜŞMESİ HALİNDE KAYIP MİKTARININ 5-10 KATI MİKTARDA KAZANÇ ELDE EDERSİN... EN GÜZELİ İKİ AYRI HESAPLA BU İŞİ YAPMAK Kİ BİRİ YUKARIYA BÜYÜSÜN BİRİ AŞAĞIYA BÜYÜSÜN TERSTE KALANDA 1 KONTRATLA TERSTE KALSIN KARŞI HESAPLA 1 KONTRATLAR KARŞILIKLI OLUR. VE DOĞRU POZA GİRERKEN SÜREKLİ STOPLA ZARAR YAZMAMIŞ OLURSUN.... DAHA NE YAZAYIM AL SATLARI DA MI BEN YAZAYIM! o LAYIM ALLAHINIZA....
Geleceği bilemezsiniz ama yenebilirsiniz.......
Aylık(eskiden bulunuz)
günlük ve 60 dak aynıdır(aşada eskiden tekrar)
aynıdır
Jelibon.
Çok Uzman
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri