بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
Ve yine mevsimsel kitaplarda olmayan tespitlerimiz.
Global düzene tokat attığımız tespit.
Sp de sonbahar bilhassa ekim-kasım dan mayısa iyiken mevsimsel,
Tr de mevsimsel ilk 6 ayın kötü olup ikinci 6 ayın iyi olması,
KİTAPLARDA YOK SADECE DEFALARCA KEZ JELİBONCA DA VE
2012-2013 BUNUN KRAL YILI OLDU OLACAK.
Al ve tut, sat ve tut stratejileri mevsimsellikle birleştirildiğinde yıllarca tutulan ya da yıllarca satılan mallara göre kaarı 10-15 e katlar.
Trader bu işin mevsimselliğini bilecek ya da hesabı kapatacak. Mevsimselliğin çalışmaması da bir fikirdir bir ufuktur trader için çalışması da.
Tr ve Sp için 2012 mevsimsellikleri 2013 mevsimsellikleri rayında çalışmakta.
Mesela 2012 ikinci 6 ayında short çeken enayularin alayı komada.
Şimdi de Tr için long çekenler komada.
Ama biz dedik HODRİ MEYDAN DEDİK VE BİR KERE SHORT ÇEKTİK ALAYINA KAPAK OLDU.
ÇEKTİĞİMİZ SHORT İSE UZUN DÖNEM ALDIĞIMIZ BİR LONG KAARIN ÜZERİNE BİR SHORTTU.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Hadi hayırlı işler.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
30 dak sp.
jel.
sp 30dak içi.
jel.
Burdaki değişimi anlayana not:
Daha önce dalga 1 ile sayarak 5 dalgalık bir yapıdan bahsediyordum
Şimdi ise ECe nin içini 3 dalga öngörüyorum.
Kardeşim bu projeksyonları nasıl yapıyorsun olmamış bir şeyi 5 dalga da yaratıyorsun oluyor alem möt oluyor,
sonra bir anda içini 3 dalgaya çeviriyorsun, bu nasıl oluyor da oluyor?
İLERLEDİKÇE BİR BAKIŞIM YETİYOR NAMUSSUZA.
BİZİM İŞİMİZ DALGALAR.
BİR KAPTAN DENİZDE SADECE DALGALARLA AZ DA OLSA BALIKLARLA İLGİLENİR.
DENİZ VE DENİZCİLİK BİZİM İŞİMİZ. BABADAN DOĞMA. TIPKI BEŞİKTAŞLILIK GİBİ.
Jelibon.
Rut 15 dakkalık yapalım iki adet çünkü geçende yaptığım gibi öküz ya da öküz olarak iki alternatif gidiyor, shortmu sp de o ne la? Enayular short açar sp de.
Jelibon.
Bu alemde,
38000 puan (vob değil imkb) long tutulmadı bir kere cort çağırmadan arkasına borusal tepe yapılıp noktasal short bir kere çekilmedi.
YAPILIP ÇEKİLDİYSE YAYINLAYIN DİĞER FORUMLARDAN DA GÖRELİM BİLELİM.
YAPTIĞIMI KİMSE YAPAMAZ.
1 MARTTA BIRAKMADAN ÖNCE KİTAPLARA GİRECEK SON KIYAKLARIMDI BUNLAR.
ÖNGÖRÜLMEZMİŞ FRAKTALMIŞ KİMSE BİLEMEZMİŞ
JELİBON LEM BU BORU DEĞİL.
![]()
Lütfen olur da yayınlarsanız yayınladıklarınız pretçır çocuklarının tr temsilcisi enayu ewciler olmasın. Sonradan ewi babamda yapardı.
Onların hayal edemediği yerleri 48 de gösterdik biz tıpkı 31000 vobda zamanında long çektiğimiz gibi yıllar önce. (eqıinox mart 2009).
Süreçte imkb mart 2009 ardına tarihi tepelerini iki kere permaperişan etmiştir.
2010 da sayıları 10000 leri bulup iflas ettirtenler short topicleriyle 2012 deki muazzzamlıkta da ora bura short çekmiştir. Biz ne yaptık? Bir kere boru döşedik.
jel.
Tesisatta JelibonPEN alayına gider.
Jelibon.
Biz ne yaptık? Boru döşemeden 38000 puan long tuttuk haneye yazdırdık içeri soktuk parayı.
Eğer siz bu kadar kolay ve gösterilmiş bir 38000 puanda 10000 hadi geçtim 5000 hadi 2000 olsun puan alamadıysanız
HESABI KAPATIN.
YA TRADER OLUN YA OYUNCU OLUN. (TEONUN LAFI). TEO İNANMAZDI TA'YA AMA BU LAFI GÜZEL.
Kimler geldi kimler geçti bu yollardan.
Jelibon.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri