noluyo bu altın gümüşe çok sert hareketler oluyor.dogum sancısı ne tarafa kırılacak bakalım..
Bugünün fısıltısı ne..
Bir ya da iki ülke yardım isteyebilir,ECB devreye girip bu ülkelerin tahvillerini alabilir.
Yani ECB bugüne dek bir euro harcamadan piyasa sakinleştirdi ya..Euro döndü..
Şimdi dediğini de görme zamanı..
Euro zamanı..
Şimdi gelelim bu iki kişiye..
Nakit olana..Euro mu alır altın mı..
Yanıt euro..
Peki altını olan..
Altını satar euro alır..
Yani euro bazında altın gider..
Niye ..Çünkü ECB güvenindeki o yardım isteyecek ülkelerin tahvilleri artık banko yatırım...
Banko varken elde altın tutar mısınız..
Altında bunu yaşıyoruz..Bu bir..
İkincisi inanılmaz iyi bir veriyi yaşıyoruz..Bu da iki..
1656 nın altı şaşırtmaz zaten bu üç..
alıntıdır.....
şimdi noldu anlamadım döngüde bugün önemliydi kapanış tepede kalırsa dolunaya düşüşmü yoksa döngü şaştımı
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
buradan sert satış gelmez ise döngü inerse olacak kanımca...
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
BEN İNVERS OLMASI İÇİN 1710 NUN GEÇİLMESİŞ GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM...sabahki noktadayız hala...arada sert satış gelmesi durumu değiştirmedi...bence
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri