Allah rahmet eylesin sn.teo basınız sagolsun
Allah rahmet eylesin sn.teo basınız sagolsun
Başın sağolsun Teo.
Ölüm Haberi Duyunca okunması gereken dua;
"Ölümün kendine hâs bir büyük korkusu vardır. Sizden birinize bir kardeşinin ölüm haberi geldiğinde şöyle desin:
"Biz Allah'a aidiz ve tekrar O'na dönücüleriz. Ey Rabbimiz! Onu sâlihlere ilhak et, ve zürriyetine geride kalanlarla beraber halef ol, yani muîn ol, onu ve bizi dîn gününde mağfiret et! Ey Rabbimiz onun ecrinden bizi mahrum etme, onun arkasından bizi fitneye duçar etme!" (32)
hilm beyin dediği gibi hüküm Allahındır, Ölüm çok acı bir gerçek ama zaman öyle birşeyki unutturmayacağı hafifletmeyeceği acı yok, anlatmayada gerek yok....
Başınız sağ olsun
Yeni idim kardeşiniz oldum
Sayın teo,
Başınız sağolsun...
Sayın Teo,
Sizin fikirler ve sistemler'de ki yazılarınızı okuyordum,
Şimdi öğrendim başınız sağolsun.
başın sagolsun teo dostum...
allah rahmet eylesin...
sizede sabırlar diliyorum......
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Kardesim Teo Başın sağolsun.
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
sevgili teo,
basin sagolsun. cok uzgunum.
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
basım sagolsun teom
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Başınız sağolsun svg.teo
Allahtan babanıza rahmet, siz ve diğer bıraktıklarına sabırlar diliyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri