efenim ayrıca şu an itibariyle boğalara don, ayılarada itina ile para sayma makinesi temin edilir
efenim ayrıca şu an itibariyle boğalara don, ayılarada itina ile para sayma makinesi temin edilir
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
ya bak utanma..eğer niyetin ciddiyse ben konuşurum... bak başka talipler çıkıyo kaçırırsın haaaaa.... biraz patavatsızdır, teknoloji ile arası öyle çok iyi değildir, 3 üncü tekil şahıslarla anlaşıp sana komplolar kurabilir, akşamları yürüyüşe çıkar yani başına bela olabilir, 18 saat internetin başındadır, 4 saat uyur, yarım saat patavatsızlık yapar, yarım saat daha patavatsızlık yapar, yarım saat yürür, kalan yarım saati bilemiyorum.......
bu ne yaaa...hımmm..neyse sen bilrsin..illede mersiyk ile nikah diyosan engel olmayayım..ama aracı da olmayayım...24 saatini böyle geçiren birini, sana nikahlı yaparsak beddua edersin bize
BANGA mühim
Yaktın benı astatın alacağın olsun (ciddi misin aracılık edermısın), allah askına boyle seyler yazma, diğer cıddı takılan arkadaslara ayıp olacak (olsun, her guzelın bır kusuru vardır), sayın yonetıcımız kızıyordur sımdı, konuyu değiştirelım artık (18 saat ınternet mı, neyse ona da katlanırız artıkın), bız yıne dow dax konusalım, (nıkaha evet der mı kı)
Çıkıntılıkta kimle yarışmak istersiniz bay VOBIX:..yanıt mı istiyorsun..buyur alternatifli yanıtım..
1) Nohamura izinde, bu topikdede genelde mersiyk görünüyor..
2) Ben sadece bayan olanlarla ve hatta bayan olma ihtimali yüksek olanlarla ilgilendiğim için pardooonnnn, konuştuğum için onları dedim..
3) Ha admin ha mod Hepsi forum düşkünleri sokağı sakinleri değil mi
4) ŞŞŞ,,, hellim in ağzını desturla an lütfen..reca ederim..
Konu Astatin tarafından (22.01.09 Saat 20:33 ) değiştirilmiştir.
BANGA mühim
burayada yapıştırayım herkeşler görsün
efendim ben deniz bekar bir delikanlıyım, aynı zamanda amiyane tabirle dipçik gibiyim, her türlü desti izdivaç teklifine açığım ve her türlü teklifi görüşülebilirim, ilgili olanlar lütfen özelimden irtibata geçiniz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri