BANGA mühim
Konu jerfin tarafından (02.01.09 Saat 19:21 ) değiştirilmiştir.
Günün önemine yakışır herelde...Jerfincim
http://www.canliklip.com/klip-izle-4...R-giderim.html
Konu catedral tarafından (02.01.09 Saat 19:32 ) değiştirilmiştir.
devamına da bu yakışır; (Sezen AKSU, git git git gittt meeee ...klibi izleyerek dinleyelim lütfen)
http://www.vidopa.com/video/DOdhK0nR...(ayrılık).html
Konu Astatin tarafından (02.01.09 Saat 21:18 ) değiştirilmiştir.
BANGA mühim
çok teşekkür ederim bu güzel parça için.. her zaman çok severek dinlediğim bi parça..
eray_rul'un yazısını okuduktan sonra aşağıdaki film repliği canlandı gözümün önünde
jerfin : astatin?
astatin : efendim jerfin?
jerfin : biz bu oyunu niye kurduk (oyun muydu değil miydi daha algılayamadık ya)
astatin : niye kurduk? (nalet olsun oyun muydu hepsi)
jerfin : biraz güzel vakit geçirip eğlenmek için... (hay allah yanlış anlayacak şimdi beni)
astatin : evet eğlenmek için.. (ne yani sadece eğlence miydi hepsi)
jerfin : peki bu oyuna kim düştü?
astatin : kim düştü?
jerfin : biz düştük..
astatin : demek ki eğlence biziz?
Konu Astatin tarafından (02.01.09 Saat 23:24 ) değiştirilmiştir.
BANGA mühim
Yahu spongebob bile ralliye inanmışsa söylenecek söz kalmamış demektir Zaten ben dışardayken herşey olup bitmiş, belki bir son yarım saat süprizi bizi bekliyordur olamaz mı
Edit:: Mesajları nasıl siliyoruz bilen var mı
Konu hexa tarafından (02.01.09 Saat 23:28 ) değiştirilmiştir.
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
vob trader'in, ''vob tüccarı'' var hayranı... catedral'in, ''cırcır'' var hayranı.. senin fanatik hayranın da ben olurum dimi yaaa
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri