Çok Uzman
yahu ne vardı şu hareketi biz açıkken yapsalardı be.hiç değilse biraz daha yukarıdan kapatırdık aşağı GAP yesekte daha az zarar oluşurdu be
vade başından beri TAKAS yok mu TAKAS
Bov %5 yukarda biz unuttuk böyle günleri
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
yani 180 derece kıvırtıp kurtarmaya geleceğim diyeceğim ama...demek kısadasın..hımmm..artık fakirsin sen fakirrrrrrrr....
DJ in işi dualık değil maalesef ..benim gibi bir ayu bile ralli dedi 17:00 da..dün de dedim: nicedir şortlarımı süzersiniz ahlaksız boğalar diye inanmadığım duayı etmem...yoksa senden mi esirgeyeceğim duayı.. üzüldüm
balık kısmını ayrıca açıklarım..alınanlar olabilir
Konu Astatin tarafından (02.01.09 Saat 20:55 ) değiştirilmiştir.
BANGA mühim
DOW haftalık MACD haziran 2008 den bu yana ilk kez AL konumuna geçmiş.LONG kaldım ama neredeyse hiç umudum yok bu LONG'lardan sanırım en iyisi FLAT kalmaktı.
çünkü pili tüketiyor bu namıssız aynı zamanda DAX'ta.maşallahları var ikisininde 60 dk RSI 21 TAVAN'a vurmuş daha nereye giderlerki bu halde?ve biz bi yol alamadık bunlar çıkarken.
hata mı ettik ne ettik LONG kalmaklan.e napıym ama sistem LONG diyordu.bu sistemde nasıl iş arkadaş ne yani şimdi git köprüden atla dese atlayacak mıyız
para etmeyecek bu LONG'lar
375 den uzun sinyali veren sistemimi kınamıştım ama iyi yapmış tabi ben guvenemeyerek 500den anca uzunları açtım ve haftasonuna uzun girdim...uzun vade sistemini takip etseymişimm dertsiz tasasızz 3000puancık alıyormuuşuz
Seyyah'ım avarem kuruntulum evliya çelebim çizgiden tırsanım,
Sana bir hikaye anlatayım.. Uzun zaman önce, lise yılları..dehşet zor geçmiş bir matematik sınavı, yazılıları okumuş hoca, notları okuyor..genel olarak notlar 2-3 ..10 üzerinden...notların okunması bittikden sonra adettendi, hoca itirazı olan var mı varsa kağıdına bakabiliriz diye sordu-dedi...bir kişi çıktı, benim itirazım var dedi..en yüksek not olan 8 i alan arkadaş... hoca şöyle bir yüzüne uzun uzun baktı..sonra sınıfın geri kalanına döndü baktı..terbiyesiz diyerekden patlatıverdi bir tane arkadaşa
1) 8 alan arkadaş sensin (Dikkat et fizikten çakmıştı)
2) O hocadan 5 ve üzeri alanların bir kısmını şimdi Sazan veya Hexen olarak tanıyorsunuz.
-Ben mi kaç almıştım...boşver
-Jerfin mi? O hiç bir dersten zayıf almazdı.. ama içine kapanık biriydi..anne kuzusuydu..sonra yoldan çıktıysa bilemem..
-Esay Rul mu? O matematiği de edebiyatı da çok severdi, hangi tarafa meyletmeli kariyerim diye düşüncelere dalardı, biz kızları izlemeye gittiğimizde bile... bunalımda olması muhtemel..sonu ne oldu bilmiyorum belki kendisi söyler
-Catedral mi? O hemen her zaman doğru yerde doğru kararları verirdi..Başarılı oldu hayatta.. Hayatta sadece 1 yanlış yaptı belki kendisi söyler
- ......... mi? Sınıfın kıskanç ve başarısız çocuğuydu..hala da öyle...
-..........mu? Teoriye o kadar gömülürdü kü, gerçeklikten kopardı.. Hala da öyle
Konu Astatin tarafından (02.01.09 Saat 22:05 ) değiştirilmiştir.
BANGA mühim
DOLARIN ALLAH BELASINI VERE
Dj bukadar öıkmışken fx de usd try hala çıkıyor...nemenem bişey anlamadım ama bu kısa dolarlar bi tarafımıza yapışacak...Allah verede sadece elimize yapışsa
ya sevgili furkan kardeşim iyi diyon hoş diyonda iş bu namıssız do jonsun çıkmasıylan bitmiyorki.pazartesi sabah fdow -20/30 olduğu vakit sen bugünkü do jons yükselişini çöpe atıver gitsin oluyor.
anlatabiliyom mu? ben bundan tırsıyorum yoksa LONG olanlar için do jonsun yeşil olmasından daha güzel ne olabilir
ayrıyetten daha 2 koca saat varki bu namıssıza dansözlük için son 30 dk kafi geliyor.anlatabiliyom mu?
sevgiler canım kardeşim
Şu an 50 kullanıcı var. (0 üye ve 50 konuk)
Yer imleri