şöle:
benim lügatımla
manipülasyon, 2012, yazdık
regülasyon, 2013, yazdık
resterasyon, 2014 şimdi yazdık
şöle:
benim lügatımla
manipülasyon, 2012, yazdık
regülasyon, 2013, yazdık
resterasyon, 2014 şimdi yazdık
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
ölese 2014 dü resterasyon olarak ilan ettik,
sonrası erazyona ise var daha,...
keh, keh,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
şişmdi bakın şu anlar önemli,
dün sp de bir 3D terend verdim, hemen oraya ölçü bakın, hem sp satış derinleşecekmi 5 likten tekip edin, bu olurken gold 1335.x se geri dönecekmi ve bu olurken biz gold ile uyum gösterecekmiyiz, yani sp nin tersine,...
bunlar büyük done olur,..
Hocam altınla ters hareket etmeye başladık, işin rengi değişmeye mi başladı acaba?
91250 altında 0.62 =90600 tutmazsan 02.62 = 89550 fibo destekleri görünüyor.
polo bu macro hemen gün içi çalkalamaz,...burada işte verdiğimiz zamn 7 hafta eş değeri 35/36 önemli,...
bakın gold rakam veriyorum zaten, biz onun 2 -3 gün gerisindeyiz, bunu da göz önüne alın,...
924xx geçilmedikçe;
908xx e kadar bu gün pay vardı zaten, düşük 91200 de kaldı,..gold ise 1329.x da ref (c, -1) cileri temizledi, devamı 1335.x, devamı 924xx
abd 10 yıllıkları 2.50 lerdeyken kıyametleri koparanlar
şimdi olmuş 2.70 hiç birşey olmamış gibi davranıyorlar
ulen eğer ben alayına long olsaydım bugün tepeme 3000 puan eksisyi koyarlardı
tahvile ise diyecek kelime bulamıyorum
dün kapanış 8.84
bugün 9.12
birde gel bizim borsaya bak
ulen bunlar yine birşeyin haberinimi aldılar yoksa
eğer öyleyse 1-2 güne bunlar beni donsuz gömleksiz bırakırlar
neyse sisteme uyalım
ALAYINA KIRALINA SHORT ULEN
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
bir kere gold sp yi hissediyor,
16:35 te, sp zirve gold dip,...
geriye kalanda takip edenler eğer sp 1683.x ten geçen o terndi kırarsa aşağıya, dxy ye o zamn bir baksınlar yanında götürecekmi yanına alırsa 924xx ve devamında 933xx çantada keklik olur,..
serbest bırakır ve yükselirse bu olumsuz olur,...
işin sırrı burada,...
poz taşıyacaklar için ise 908xx ölçü alaınabilir yarına,..
iyi akşamlar yazılarım yarından itibaren biraz seyrelecek,..
ama durumlar belli zaten,...
92175 bir ölçü,
89803, 908xx, ve 91871 800 lü seri olarak bir ölçü,
924xx hareket devam dinamiği,...bunu aşağıda ref -1 de 908xx-9xx karşılıyor,..asgarı burası,..,
piyas 924xx üstünde boğaya kuvvetli,...
957xx ler ilk short stop yeresi,
97995 ise ilk hedef denge,...
ihtiyatlı olmak için, 92175 alt/üst bir referans, 908xx-9xx hem dengede hem dinamikte referans,
total zaman 7 hafta, 35/36 iş günü,...tersin tersindeyiz,...
cümleten başarılar,....
iyi akşamlar hocam elinize emeğinize sağlık
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri