Çıktım ne varsa kapışssınlar pazartesiye devam.
Burayı altında takip edene bu hafta net 40-50 puan aldırdım.
Burası Jelibonca.
Sıkmasınlar canımı uçururum herkesi.
Ben dolanmaya çıkıyorum bir tunalı yapayım.
Yetti bu stres bu hafta.
Bol şanslar iyi hafta sonları.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Ohooo yine at pazarına dönmüş ortalık aldığı kadar geri vermiş altın parite 130 takıldı brenti takip ediyorum direnç altında kaldığı sürece diğerlerine rahat yok üstüne attımı yukarı atak devam edecek gibi ..... bu haftayı pozisyon kapatmak için kulalndılar bugün artık tamam dedikçe olmadı bir aşağı fake bir yukarı malları verdiler ......
Önemli Uyarı
“Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır.”
Önemli Uyarı
“Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır.”
Haftanın başından beri iki konu dedik:
1. 1775 üzeri haftalık kapanış ya da kapanış.
2. Yeni ayda alınan yüksek 72 saatten sonra gelirse hem gün içi hem kapanış yükseği olacakki ay dönümünden dolunaya düşmeyeceğine inanalım.
İki şıkkı ağamda biliyor görüyonuz işte acaip kullanıyor bu durumu şu an.
İki şıkta gerçekleşmemiş durumda ve asıl istediğimiz zaten bu
Neden?
Yeni aydan dolunaya satış yapar yapmaz ben bilmem ama bullish market karakteridir ve dolkunayda alım fırsatıdır. Elbette de yeni ayda satış fırsatıdır.
84 saatte ilginç market oldu gördünüz ağamın ay dönümünü nasıl kullandığını herkes gördü burada.
30 eylül 72 saatlere satış öküzlere yarar. Alırız 30 eylül 72 saatte.
30 eylül 72 saatlere artış önce öküzlere yarar ama aslında ayusal döngüde artacak olup bizim için iyi değildir.
İyi haftasonları.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
oha lan nolmuş...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
forexde hala poz duruyor. vobda sığ die 2 dolar kara kapadım dolar longladım. yaslandım ardıma...inş bi 5o dolar çöker haftaya...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Şu an 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 konuk)
Yer imleri