Prysman kablo ve uçak iyi gibi birisi diplerde diğeri de tekrsar yukarı yapacak gibi adxleri yeni bir trende gireceğini gösteriyor mevsimevsim
teşekkürler hellim
Konu mevsimevsim tarafından (11.03.11 Saat 03:54 ) değiştirilmiştir. Sebep: önermek SPK kurallarına aykırı sizin sağlığınız için mesajınızı düzenliyorum.
prisman kablo ve uçak iyi gibi siz bilirsiniz
Bu sabah itibariyle MİPAZ kosulu sagliyor. Takip ettiğimiz hisseleri sadece imkb 100 değil tüm A grubu hisseleride dahil ediyorum.
Herkese hayırlı cumalar bu arada, bol kazançlı bir gün olsun inşallah.
Topikte 2 farklı kriteri karsilayan hisseleri takip edeceğiz.Her iki kriter birbirinden bağimsiz olacak birbirinin teğidi vs değil.
1.Gruptakiler teknik olarak yakin zamandaki dibine yakin ancak bir süre bekletme ihtimali ve yavas prim yapma ihtimali olan hisseler olacak
2.Grup hisseler ise 1.ye kıyasla prim yapmiş ancak yukari doğru baslatmiş oldugu hareketin hızlanarak devam etmesi kısa vadede daha muhtemel olan hisseler olacak.
Asağida Basarılı bir örnek var , daha sonra stoploss oldugumuz orneklerde vereceğim.
[IMG][/IMG]
Stoploss oldugumuz ornek
Teşekkürler Sn. Kanaatkar.
Endeks hakkındaki fikriniz nedir.
Yeni alım için uygun koşul varmı yoksa beklemek dahamı doğru olur.
ihlas ile ilgili olarak bir bilgiyi paylaşmak istiyorum. Finans piyasasında olduğum için sağlam olarak edindiğim bir bilgi diyebilirim. İhlasın prim yapması hükümetten değil ihlas finansın satışı için kuveytlilerle el sıkışmasından kaynaklı. İhlas finansa yıllardır borçlarını ödemediği için faaliyet izni verilmiyordu, şimdi bu satışla borçlarını kapatacak ve buna karşılık faaliyet izni verilecek. Tabi son anda bir sorun çıkmazsa-tıpkı sinpaş da olduğu gibi-. İhlasın prim yapmasındaki ana unsurlardan biri bence bu. Ve bu satış resmiyete kavuştuğunda ihlas da beklenti biteceği için ciddi satışlar bekliyorum. Ama açıklama olana kadar potansiyelini korur sonuçta.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri