** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
ben tam izah edemedim galiba.şu anda kırmızı 1, kırm 3 den uzun olduğu için kırmızı 5 in kırmızı 3 den uzun olamaz. yani mavi 3ün biteceği max yer belli şimdiden. bu durumda mavi 3, mavi 1 den çok üstlere çıkamamış olur. sonra mavi 4 , 1 i örter. böyle olursa 3-3-3-3-3 sayman gerek. bilmem anlatabildimmi. kurallar basit değil elliotda.
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Benim haftalık analizde belki kırmızı 1-2 bir önceki dalgaya konabilir...o zaman durum biraz daha düzeliyor sanırım sonuçta farketmez C4 dalgasındayız diyorum
C4 bitince 5 için yukarı yapacaz
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Peki uzun vadede nereden geliyor sayımınızın 4.c olduğu onuda grafiksel atabilirmisiniz rica etsem buraya?
Ana dalgalar konusunda değişmem için bişeyler lazım, sizinkini görmek istiyorum sn. trader38, fazla içsel dalgalarda kaybolmak istemiyorum, bana önemli olan yön, trade edebilmek için ana dalgalarda doğru yönde olmaya çalışmak gerek diye düşünüyorum...saygılar...
Hun İmparatoru ATİLLA
en iyisi hafta sonu flat...
Bizimkiler neden acele ettiler DOW/DAX a rağmen salındılar???
Cevap bu gece de saklı olabilir mi?
Yükselen kırmızı kırılınca sayımımı değiştirdim. Belkide her şey gözümün önünde sari -iii- belki de oldu haberin yok dedim kendime.
Eğer buysa..
3-3-2 ? Oldumu
Hatta i ve ii diye saymaya bile başladık mı ?
Cevabı pazartesi..Tüyosu bu akşam dowda..
Short..
Şu an 35 kullanıcı var. (0 üye ve 35 konuk)
Yer imleri