Bilmemki bu sayım tutarmı?
![]()
Bilmemki bu sayım tutarmı?
![]()
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
trader38 dostum bu işler sarpa sarmaya başladı..B etiketini bir türlü yapıştıramadık..dax yeni bir zirveye yöneldi..dow da yeni bir zirve yaparsa etiketler nasıl değişecek...sidabumi abide imkb endeksinde yeni bir olasılıktan bahsetti..haziran 2011 e doğru B etiketi koyacak.
paritede ziğzağ düzeltmeden itkiye dönerse 1.97 hedefler konuşuluyor..B etiketi haziran 2011 e kayarsa neden olmasınki..Kafamın bu kadar karıştığı bir dönem hatırlamıyorum...herşeyin cevabı paritede gizli gibi..
açıkcası herşey olabilir ama ew olarak tahmin yapmak gerekirse sazan abinin mükemmel sayımıyla 5 dalgalık bir itki bitti. orası ya 3 olucak yada 5. 5 ise düşüş saymaya başlamamız gerek. yok eğer 3 ise 1-2 hafta 5-8bin puan düzeltme ile 4 ve sonrası zirve ile 5.
birde buraya dünyadan bağımsız geldik. düşüşde bağımsız oabilir. dışarıya çok şartlanmamak gerek bence.
iyi geceler
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
bayramdaki sayımın devamı ... bu sayım iyiydi .. ..... bence daha var gibi .....ama 4. dalgada on the road gibi yani .... üvvvv ...... sazan abi demişti zaten .. runningden sonra hareket sert olur diye ..... bu ew güzel hakakten .. yiğidi öldür hakkını ver ..... üvvvvvvvvvv
![]()
2013,00
sazan abi biliyorum altın ilgilenmiyorsun abi ama .. ewsel olrak sayıma bi bakabilirmisin ... müsaitsen ...
altın sayım son durum .. wave c.3.5.5.4 te sanırım bi ihtimal wave c.3.5.5.3.4 te olabilir .... 1380 e bağlı ... 1380 aşağı geçilirse ... wave c.3.5.5.3.4 iotal olur ... wave c.3.5.5.4 gündeme gelir ... 1374 aşağı geçilirse .. wave c.3.5.5.4 iptal olur ... tepeye wave c.4 ü yapıştırırım .... poz yok takipteyim ..
[/IMG]
2013,00
VOB 15 dk.
DL Stratejisine göre, DL yatay çizgisine vuran bar'ın high değerinin geçilmesi Long olmayı gerektiriyor. Ancak Sazan Sadece SW portföydeki Shortları 89.575'de flat'e geçirir. Sistemler hala Short. Yine stratejiye göre DL'ye vuran bar low değerinin geçilmeside short olmayı gerektirdiğinden, bu low geçilirse, flat'lanan shortlar tekrar açılır.
![]()
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri