Sn cbaykus , sn HKAYIKCI , sn nohamura ' ya sitedeki tarafsız duruşlarından dolayı moderatorlük yetkisi verilmiştir ve bir kaç kişiye daha moderatorlük vermeyi düşünüyorum.
Sn cbaykus , sn HKAYIKCI , sn nohamura ' ya sitedeki tarafsız duruşlarından dolayı moderatorlük yetkisi verilmiştir ve bir kaç kişiye daha moderatorlük vermeyi düşünüyorum.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
hayırlı olsun forumumuza
Sn, HeLLiM ,
Mesajınızı yeni gördüm .. Tşk ederim ;Çok onore oldum
Bu göreve layık olmaya çalışacağım
Bence çok doğru kişilere yetkiler verildi
1 haftadir yoktum. Internete girme firsatim olmadi. Bu gece forumu okumaya basladim ve cok sevindim.
Sn Cbaykus , Sn HKayikci ve Sn Nohamura hayirli olsun.
sayın yetkililer ve moderatörler
kardeşiniz adlı nick ile giriş yapıyorum ve nickimi PASSAT değiştirmek istiyorum
yardımcı olursanız sevinirim
teşekkürler
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
sayın hellim üstad.ben passat.yasaklanma süresini bilmediğim için bu yolu denedim kusura bakmayın
biz forumdakiler olarak jelibon üstadı kaybetmek istemiyoruz.biz küçük yatırımcılara çok yardımcı oluyor
jelibon üstada o arkadaşın ettiği laflara çok sinirlendim.istemeyerek birşeyler yazmış olabilirim.özür diliyor affınızı istiyorum
yasağımın en erken sürede mümkünse hemen kalkmasını talep ediyorum.yazamadığım ve bilgi paylaşamadığım için içim içimi kemiriyor.
saygılarımla
nerden anladınız benim olduğumu.varya üstad çok zekisiniz yemin ediyorum.varya foruma giremediğim için çok üzgünüm bir bilseniz.
05.09.10 12:00 yazıyor
bende ayın 5 inde biter dedim ama ne zaman girsem yasak diyor sistem.bende bu yolu denedim ama topic te yazmayı uygun görmedim.
sadece hellim üstada mesaj atabilmek için üye oldum.
büyüksün üstad
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri