Vob topiciğini meşgul etmemek lazım.
Jelibonca burda bundan sonra.
ALLAH YÜZÜMÜZÜ KARA ÇIKARMASIN.
Jelibon.
Vob topiciğini meşgul etmemek lazım.
Jelibonca burda bundan sonra.
ALLAH YÜZÜMÜZÜ KARA ÇIKARMASIN.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
rüzgar (14.01.17)
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
rüzgar (14.01.17)
güzel olmuş, mutlu son bu jelibon, ha şöle kendini tüketme, sen bize lazımsın.......
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
rüzgar (14.01.17)
Melez üye kabul ediyonuz değil mi?? Yarı VOBçi , yarı Emtia/yarı USDTL paritesi karışık???
Kabul etmezseniz , Yandaki arkadaşım sizinle ilgilenir:
En az 3 HİSSE...
Hayırlı olsun jelibon patron.
Gayahana bulaşma abi, boşver gitsin.
Jelibon abi, en iyisini yapmışsın abi. Hepimize hayırlı olsun, sağlığımız daim, kazançımız bol olsun. Sevindim şimdi. Üstadlar gitmesinde burdan gerisi hikaye.
200 ü görüyoruz, düşüğüde noktasal şu an.
Boşluk var (110.22), yukarıdada var bugün.
Bakalım hangisi önce dolacak.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
rüzgar (14.01.17)
Hayırlı olsun sn jelibon ,hepimize hayırlı olsun, sağlıklı başarılı kazançlı günler dileklerimle saygılar.
rüzgar (14.01.17)
hayırlı olsun jellibon böylesi daha güzel takibinde olacağız
hayırlı olsun sayın jelibon...
********yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..******
hayırlı olsun abi. çok istifade edeceğimiz umuyorum.
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
rüzgar (14.01.17)
Şu an 38 kullanıcı var. (0 üye ve 38 konuk)
Yer imleri