Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
yorum yapmak hoşuma gider..teşekkürler. pasta güzelmiş..kilo almayalım.iyi geceler.
tek bildiğim fiyat hareketleridir başkası beni bağlamaz.
eyvallah,
herkese iyi geceler...
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
abi sabah sabah işyerinde millet bana bakıyo neye gülüyo bu diye. koptum valla.
aşağıdaki uçak benim. yuro bölü gebepe işlemi yaparken yannış tuşa basmışım, kamikazevari çakıldım gayri.
yalnız resim biraz eski. uçağın kanadını pateksle yapıştırdım, feci dövdüm o paritenin pelasını gece.
herkese günaydın, bol kazançlar...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Günaydın
Neşeniz ve kazancınız bol olsun..deytreydır goçları...Ayu lar yaşadıkça bu çeşme kurumaz...ehuehue
http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf
Herkese günaydınlar,
ben dün Ortaçgil le beraber şarkılar söylerken harbiye açıkhavada ,sensiz olmazı idi yağmuru idi,erkan oğurun komalı sololarını dinlerken Bernanke yapmış gene yapacağını..uwww...lakin bizde ciddi satış beklemiyorum...geceye uzun girdim poz bozmadan ve uzun dewam demektir niyetim seans sırasında....
bu arada saraylı patromsun açtığı bu topic gerçekten çok güzel,seviyeli,komplexsiz oldu...gerçekten bu sınırsız ve içten paylaşımlar için herkesi tebrik etmek lazım,tabi başta saraylı patromsu...
ps:
Kaf dağının ardına kaçsa bile aşk var
Yatak çarşaflarına sıkışsa bile aşk var
Yalnız bir titreşim olsa yada bir kıpırtı kalsa
Yine aşk var ...b.ortaçgil..)
herkese hayırlı seanslar..
--Eksiklik Kendi Özümde--
herkese günaydın--bol kazançlar
topic hakkında herkes bişeyler söyledi birkaç kelimede ben ediyim. gerçekten seviyeli ve içi bilgi dolu,paylaşım dolu bir topic oldu. nazar değmesin. ancak hep iyi giderken povakasyonlar oluyor. yani önümüzdeki günler provakosyanlara gebe. bu açıdan provake eden mesajlara hiç cevap bile vermeden, görmezden gelmeyi teklif ediyorum.
saygılar
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Olmaaazz öyle..Bak internette sörç yaptım..Tarihte bugün noolmuş
"22/07/1917Rus çarının tahttan indirilmesiyle kurulan geçici hükümette Aleksandr Kerenskiy başbakan oldu."
Bu durumda VOB un bugün 2000 puan düşmesi lazım..Eğer Başbakan indirilip çar tahta çıkmış olsaydı o zaman 3000 puan düşmesi lazım olacaktı. Eğer Hellim bu mesaja teşekkür etmeyenleri yasaklamazsa ben ve internet arama motorum goguli bir daha Anketlere oy vermeyeceğiz...ehuehueh
EVeh aftlıpatro, hem topik hem tüm foborsa çok datlı oldu..Nazar değmesin...
Bu arada geçen haftaki performansından dolayı, PALA'ya sistemlerden sevgilerle..Çeksene elini kırcan mı belimi
http://www.dailymotion.com/video/xfc...ne-elini_music
Bir de Zeki abiye denk geldim sörçederken...Sen ne iyi bir insandın beaa..
http://www.youtube.com/watch?v=wJF3IvF8ZpQ
AHa buda Candan apla dan Sevdan Olmasa
http://www.youtube.com/watch?v=p92xh...eature=related
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Herkese iyi sabahlar,kolay gelsin.Şelale hanım yurtdışında altın günü yapmış anlaşılan ..
Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 konuk)
Yer imleri