Sayfa 198/5549 İlkİlk ... 981481881961971981992002082482986981198 ... SonSon
66581 sonuçtan 2.365 ile 2.376 arası

Konu: Global süngerler ve ağa ölçerler

Yer
    AVRUPA
    Teşekkür Teşekkür 
    181
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.800
    Toplam Teşekkür
    1.296 Yazısı Teşekkür aldı

kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....

2. 1 kullanıcı kayahan tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür
    62.413 Yazısı Teşekkür aldı

bu sinyal 5 likte 69775-800 den gelmiş, şu anda bulunduğumuz yer

68915,
    68660,

bu ikilyi hatırlıyorsunuz,

diyelimki sinyal başarısız oldu, bu drumda 68915 altında kalacak takip eden sürelerde, ısrar edenler 68660 altında poz sonlandırmalı, 775 almıştı, 975 vermedi daha fazla dedi, 675 düştü flat olunmalı bu durumda, şimdi bu yeredeyiz ve 975 geçilmeli bu şart,

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

4. 2 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    deepblue
    Teşekkür Teşekkür 
    30.011
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.759
    Toplam Teşekkür
    2.717 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı indregandi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    son olarak şunu söylemeliyim, dünkü long kararımı parite, hükümetin hormonlu büyümesi ve kovboyun tepkisi üzerine kurmuştum, yine dünkü analizimde ağanın + 600 makas ile long açtırdığını belirtmiş, ancak yukarıdaki beklentim vucut kimyasını bozduğu için bunda ikilemde kalmıştım, oysa belli idi, + 600 ünü bugün cebine aldı, bonusunu yaptı, bana ne inanın nede güvenin dedi, sonuç olarak parite aslanlar gibi savaştığına göre, büyümede süpriz yapıp beklenti üzerinde olduğuna göre, ağam bunu kullanmış ve kendi bonusunu beklentinin tersinde almıştır, çünkü ağam kovboyu biliyor, öle ise ne zaman kendimiz kurar isek zarar yazacağımız kesindir, tersine indikatörlerimizi takip edersek az zarar veya büyük olasılık kar yazacağımızda kesindir, bu analamda future, dov, parite gibi konu dışı endex takiplerini önermiyorum, illüzyondan başka bir faydası olmaz, buna keza imkb100 ve 30 u gündeme almalıyız, çünkü son bir saatte bunlar bugünkü düşüşü haber verdiler, pas geçip pariteye bakarsak parite bu gün için doğru yerde olsa bile, zarar kaçınılmaz oluyor,...
    algıları değil, tekniklerimizi kullanalım değil mi abi.

6. 3 Kullanıcı ordi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    AVRUPA
    Teşekkür Teşekkür 
    181
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.800
    Toplam Teşekkür
    1.296 Yazısı Teşekkür aldı

kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....

8. 2 Kullanıcı kayahan tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

yukarıda 10 luk bir çalışma, inceleyin niye anlatıyorum, bundan sorası için üç şey yapacağız, günlük, ilk verdiğim, 5 bir yerde sistem ve son verdiğim üçünü birden kullanacağız ve yönümüzü bulamaya çalışacağız,....

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

10. 2 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

sevgili kayahana teşekkür ederiz emekleri için, ancak benim şu ana kadar tek forex hesabım olmadı, sabahta yazdığım gibi illüzyondan başka bir şeye yaranmıyor, çünkü mevcut değişkenleri, ağa, kovboy, futurlar,parite 4 e çıkarıyoruz, farkında olmadan konumuz dışına çıkıyoruz ve sopayı yiyoruz, pariteyi tutturduğumda benim cüzdan şişmiyor, bu pariteyi iki gün önce yayınladım, kayahan jelibon ve ben, şimdi 1.20 ler ortak çıktı, jelibonla bizim 1.29xx larımız ortak, ayrıldığım taraf ho kesmesine bakıyorum, dün çok yaklaştı olmadı, 8 pips kalmıştı, ama netice bana faydası yok, macroyu etkiler, bu konuda fikrimi belirttim, ispanya fonlanırsa crash yok, direnirse var, bu kadar basit,.....

12. 3 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

bahsettiğim illüzyon bu işte, kriz AB nin di, şimdi paritenin bu hareketine göre ve son kötü birkaç veriye ve işsizlik başvurularındaki artışa göre ABD nin oldu, buyrun buradan yakın, bir kaç gün önce verdiğim mektuplu grafı hatırlayın, o grafta s&p ralli yaparken parite 1.51 lerden 1.30 lara doğru süzülüyordu, yangından mal kaçırılıyordu, şimdi avro 1.29 lara gidecem derken ABD kötü veriden yıkılıyor, birbirlerini çok güzel sırtlıyorlar, biliyorsunuz bunlar karı koca hayatı yaşıyorlardı, berlin duvarında nikahları kıyılmıştı, onun için bu illüzyonlardan uzak duralım, biz ağamızı takip edelim,....hedefim 62-61 bundan kaçış yok, er geç burayı öpecekler, hormonlu hormonsuz,......

14. 4 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

şu ana kadar günlüğün manzarası, 68300 kalıcı kırıldımı iş biter,....

16. 3 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür
    23.313 Yazısı Teşekkür aldı

Dolaylı anlatmaya çalıştığım buydu Sayın İndi.

Sorun Avrupada ama aynı sorunun en az onun kadarı Amerikada.

Kurgu yalandı.

Amerikayı sakladılar, eoruyu göçerttiler.

Piyasadan gerçek ne kadar uzun süre saklanırsa sonraki hareket o kadar sert ve hızlı olur.

1.29 görülecek eninde sonunda.

Jelibon.
    Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.

18. 4 Kullanıcı jelibon tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

Alıntı jelibon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dolaylı anlatmaya çalıştığım buydu Sayın İndi.

Sorun Avrupada ama aynı sorunun en az onun kadarı Amerikada.

Kurgu yalandı.

Amerikayı sakladılar, eoruyu göçerttiler.

Piyasadan gerçek ne kadar uzun süre saklanırsa sonraki hareket o kadar sert ve hızlı olur.

1.29 görülecek eninde sonunda.

Jelibon.
    çin konusundaki yazın önemliydi, topikten okumalarını istemiştim, şimdi gelinen noktada deflasyonmu, enflasyonmu dediler bu gün,

jelibon

bunlar şeytana bile çizmeyi ters giydirirler, dertleri fonlama ve buna bağlı olarak enflasyonun diğer ülkelere ihracı, buna büyüme diyecekler, aslolan ise dolarize üzerinden global para arzının genişletilmesi, sürdürülebilir olmadığını biliyorlar, 2008 krizi sunu idi , yapmacıktı, algılamaları değiştirmeye yönelikti, şimdi de bunu sahneye koydular, ülke fonlamaları bitince irana fiili olarak çullanacaklar, ülke almadan yürüyemezler, her ülke 10 sene fasılalı ıullanırlarsa 20 sene , ırak buna güzel örnek, 1991, 2003, şimdi 2008 suniliği sonrasında 2010 dayız ve depoları dolduracaklar, fonla, dov düşüşü bunu sağlamaya yönelik, derecesini ise kestiremiyorum, 10 yıllıklardan bulacam, 2.77 derim şimdilik, fonlamadan sonra ülke alacaklar, bunun bitimine yakın tasarruf emmeye başlayacaklar,....çünkü dolar yetrli yüksekliğe ulaşacak, yani oradan 10 yıllık faizlerle birlikte aşağı basabilirler, ancak buradan basamazlar, çünkü kafayı kaldıramazlar bir daha, bu sınırı şimdilik 2.77 koydum,....başka çareleri yok deveyi ya güdecekler, ya güdecekler, yada deve onları,....

20. 3 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

22. 1 kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    8.049
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    810
    Toplam Teşekkür
    223 Yazısı Teşekkür aldı

indi tamamen algıyla oynuyorlar..pariteye alıştırıyorlar sonra pariteyi hiç takmıyorlar....Onun için ne yöne olursa olsun trendi kaçırmamak için ben 5 i biryerde dedim ....Yoksa hergün birşey değişiyor insanın kafası allak bullak oluyor......

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 konuk)

Yer imleri

Yer imleri