bu başlıkta borsayla ilgilenen arkadaşlarla dedikodulu hisselerimizi paylaşalım istedim..benim ekranımdaki hisseler şunlar kapanış fiyatlarıyla:
mzbyo:2,17
cmbtn:27,25
yatas:2,67
algyo:17,8
bu başlıkta borsayla ilgilenen arkadaşlarla dedikodulu hisselerimizi paylaşalım istedim..benim ekranımdaki hisseler şunlar kapanış fiyatlarıyla:
mzbyo:2,17
cmbtn:27,25
yatas:2,67
algyo:17,8
KAPANIŞLAR
mzbyo:2,25
cmbtn:31,00
yatas:2,56
algyo:18,10
güsel bir gündü değişim yok tutmaya dewamm...
heyyyt koçum portföye bak hizaya gel
KAPANIŞLAR
mzbyo:2,32
cmbtn: 33,75
yatas: 2,82
algyo: 19,50
sn. tırtıl
senetleriniz guzel , primli olmalarına ragmen iyi kar marjı bırakmaya devam ediyorlar, tebrik ederim ,. başka takibinizde senet varmı , portfoye almadıgınız ,yada almayı düşündügünüz, teşekkurler bol kazanclar
aha okuyan olmuş demek teşekkürler bosnalı bende baktım ses gelmiyo boşladım ama madem okuyan var yazayım
bu hafta deva önemli ucuz hisse isteyene
ikinci takibe aldığım hissem sekfk buda primlşi lakin iş bitmedi görünüyo
yazdığım hisseler primli ama oyuncuyu bir kez kuyruğundan yakalayınca pek bırakmıyorum stilim bu...ve yukarıdaki 4 hissenin hepsinin hikayesi var ...ne zaman haberler düşer hacim patlar zirvelerde işte o an ben kapatırım..ama henüz hiçbirinde altın vuruş gerçekleşmedi...
açılışla beraber mzbyo portföyden çıkarıyorum arkadaşlar henüz beklenti bitmedi lakin rsı patladı burdan alanda kazansın demi eheheheh 3,46 kapanış....diğer senetlerle yola dewam algyo-cmbtn-yataş-sekfk-deva(takipte)
Sekfk 1,41 tavanı alıyor ama ses yok kendim çalıp kendim oynuyom yaw hiçmi borsacı yok yawww
siz yazın tırtıl okuyanlar var yazıarınızı mmerakla yenı kagıtlarınız beklıorum
Pepero vaziyeti görüyon mzbyo satıyorum dip oluyo daha napayım sen söle tık yok şefikte 1,30 direnci destek oldu güssel duruyo vesselam sekfk
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri