...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
124 misafir var.. vay be...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Meğer yuroohoppaaaaaa aile deelmiş fotograf da çekdürmiyceklermiş aha ha hahahahahahh...
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
avrupaya bakınız........almanya ve fransa yıkılıyor........
yunanistan dahil diğerlerinde önemli bir şey yok..........
hesabı baştan ödeyecekler.........
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
Sabahtan beri 240 bin kontrat geçmiş ve değişim +150puan yok kadar küçük,
APSD 1654 oda çok küçük, hesaplar yarın öğle arası görülecek yarın MC çalışmaya başlar, arkasından satış dalgası,
Vadeli 28 binden 71 bine kadar çıkarken kimseye hesap vermedi, inerkende vermeyecek.
EFG Amirali sata sata ne yapmayı planlıyor acep??...
Ben normalde bu saatlerde ayuları tatlı tatlı provoke eder ve geceye nasıl long'layacağımı ilan eder olurdum ama gıkım çıkmıyor, OBO kırılınca ben bile short'ladım... Anlayın durumun vahametini...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
zor oyunu bozar ve bu iş zora girdi...
basın layyyynnnnnnnnnnnnnnn.......
bu haftalık haracı kesemedik daha.......
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Şu an 51 kullanıcı var. (0 üye ve 51 konuk)
Yer imleri