eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
dediğin yerden dönüyor..harika bir sistem..
gece pozisyonu belli mi..
helal olsun,,,,,,,,,,,,,
Buraya yazılan yazılar, kaptırım danışmanlığı ya da al-kaç tavsiyesi değildir. Tamamen TARTIŞMA ve ÖĞRENME amaçlıdır. Yatırımlarınızı kendi kararlarınız doğrultusunda yapınız. Görüşlerim beni bağlar. Katılıp katılmadığınızı ya da kendi görüşlerinizi lütfen söyleyiniz. Bir elin nesi var, iki elin sesi var.
yarın sabah yukarı açılışdan sonra ilk 15 dk içinde eksiye dönmessek sistem al verir. sinyali yayınlarım inşallah.
yarın için yukarı açılışda 42700,42825,43100 önemli olacaktır. fdjı ye göre daha net yorum yapılabilir. bugün yazıları takip edenler bilir. 425 den uzun kalmıştım. yarın yukarı açılışda bahsettiğim seviyelerden önce flat. sonrada ksıa kovalarım. dow bu hacimle bir yere gidemez. yarın gece dowda çöküş olacaktır. onuda yarın analzi ederiz inşallah. herkese hayırlı geceler.
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
7:45 itibariyle fdji 8723 civarında. yani bizim kapanışımıza göre 76 puan yukarıda. bu durumda bizimde yaklaşık 400 puan artı açmamız beklenir. ben 42700 civarından flat, sistemlede kısa olurum diye düşünüyorum. 825 direnci 700 den daha kuvvetli. aşağıda ise 41850 fibo desteği ile 41675 seviyeleri destek olacaktır. kendi portföyümde bu seviyelere alış göndedim bile.
herkese bol kazançlı bir gün dilerim.
sabah 42700 flat, 42450 kısa açtım. kısalar 41875 den kapandı. uzun için 41650 uygun olabilir.
41750 yarım uzun.
Konu matador38 tarafından (09.06.09 Saat 11:27 ) değiştirilmiştir.
Buraya yazılan yazılar, kaptırım danışmanlığı ya da al-kaç tavsiyesi değildir. Tamamen TARTIŞMA ve ÖĞRENME amaçlıdır. Yatırımlarınızı kendi kararlarınız doğrultusunda yapınız. Görüşlerim beni bağlar. Katılıp katılmadığınızı ya da kendi görüşlerinizi lütfen söyleyiniz. Bir elin nesi var, iki elin sesi var.
arkadaşım kısa bir zamandır seni takip ediyorum verdiğin kademeler tabiri caizse cuk oturuyor. tsk. ayrıca yeni topiğin hayırlı olsun güzel bir çalışma devamında başarılar dilerim
trader abi yuaw nezaman senin topiğe dalsam teşkürüm bitiyo bi edemedim gitti gayri teşkürleri bugun muhteşemdin sende
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri