sistemimiz hala sat konumunda sistem sinyalinde değişen herhangi bi sinyal yok
sistemimiz hala sat konumunda sistem sinyalinde değişen herhangi bi sinyal yok
arkadaşlar piyasa 1.7300 hedeflemiş durumda
arkadaşlar 1.7300 olan hedefimizde bi sapma yok büyük bir ihtimalle haftaya bu hedefe ulaşırız sistemim üzerinde de çalışıyorum son dönüş sinyalini vermedi ve halen sat konumunda sistemi tekrar ele aldım incelemelerim sürüyor
piayasa 1.5000 görmeden rahat yok eğer 1.5000 aşşağı yönde kırılırsa ilk hedef 1.4700 1.5000 aşşağı yönde kırılmaz yukarı döner ise ise piyasanın yukarı yönde ilk hedefi 1.5600 olucaktır
dolar , 1.5300 deki kısa vadeli yükselen trende tutunmaya çalışıyor ama bizim hedefimiz 1.5000 short da beklemeye devam
Dolar dedinizde dolar analiz edelim..
ilk aşağı kırmıştı bu dolar numara yaptıydı sonra 1.531 üstünde dikkat edin demiştim yükseliş için... şimdide yukarı kırdı iç kanallara takılırmı yoksam ana hedefe gidermi izleyelim...
Ahanda grafik
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
arkadaşlar 1.5000 hedefimizi koruyoruz
Çok Uzman
tobo tamamlanmış oluyor. hedef seviye gerçekleşirse 1.64 civarı teknik hedefi.
Konu Leblebi tarafından (31.05.09 Saat 10:51 ) değiştirilmiştir.
arkadaşlar doların yönü yukarı döndü ama kesin olarak al sinyali gelmesi için 1.5700 direncinin geçilmesi gerekiyor
arkadaşlar dolar longlanabilir hedefi ise .1.5700 sonrası 1.6500 olarak düşünüyorum herkese bol şans
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri