kazançcınız bol ve bereketlı olsun dostlar ögrüşmek uzere herşey gönlunuzce olsun flat kaldım. hayırlısı N iş ol olur inşallah iyi tatiller ...svg.
Konu SaNCaKTaR tarafından (08.05.09 Saat 17:11 ) değiştirilmiştir.
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
Herkese iyi tatiller hafta sonuna long
son kısalar 050 den fit flat..geceye huzur ve flat...global çeteyide takdir ettim vallaha..biz kapandık anında dow a basmaya başladılar..kısacılar çok daha şanslı
kısa geceye......
kan kırmızıları pazartesine saklamışlar...
herkese iyi hafta sonları....
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
hafta sonuna kısa
Herkeze iyi tatiller
Seansa yetiştirmeye çalıştım fakat başaramadım.
Endeks 30 Vadeli Yakın vade grafiğindeki son durum
40.800 civarının üzerinde seyir edildiğinde yeşil bölgede kalırız.
Konu haguan tarafından (08.05.09 Saat 17:13 ) değiştirilmiştir.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Saol ama bir kademeyle kaçtı tahmin sn. trader38580
Şimdi kısada kaldım ya dedim pazartesi beklentiler değişmezse en muhtemel açılış nasıl olur senaryolayayım, kuvvetle muhtemel düşerek başlayacağız ama öyle abartılı değil, vadelide 500-1000 puanı geçemeyen bir düşük açılış, sonrasında spot piyasayı bekleyeceğiz ve spot açıldıktan sonra pazartesi yataylığına gireceğiz diyorum, eeeeeh, yüksek ihtimal çok sıkıcı bir hafta başı olacak yine, saygılar...
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Şu an 43 kullanıcı var. (0 üye ve 43 konuk)
Yer imleri