fark çıkması normal çünkü yakın vade grafında her yeni vade açılışında barlarda sapıtma oluyor.testin farklı sonuç vermesi ondan.
ama en sağlıklısı yakın vadede test çünkü aktif olmayan vadede vade başında sapıkça işlemler olabiliyor v.s.kademeler boş atlanıyor şu bu...
yakın vadede test edeceksin abi hem data daha fazla...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
seans bittikten sonra konuşmak kolay, veriden sonra realize devam edip sat sinyalleri düşmeye başlasaydı, bu seferde bu kadar uyumsuzduk bu kadar şiştik artık düşüş bankoydu derdin, bence kimseyi germek doğru olmaz kardeş.
ben hayatımda çok şükür ne vobta nede paritelerde margin call yemedim 1 sefer bile olmadı, çünkü her zaman daha çok kazanma isteğinin sonunu çok iyi biliyorum, ona rağmen bugün 2009 seninin ilk full artı full pozuna hemde 38500gibi manyak biryerden girdim neden hacim yalan söylemez çünkü, valla öyle heycanladınki anlatamamtövbe ettim bir daha full artı full yok
![]()
biraz nostalji yapayı dedim,,,,,,,,,,,,,,
bak pes et,,,,,,,,,,,, yarı yarıya anlaşalım gökancım![]()
evet quenn senin vadelide çizittirdiğin kanalın üst bandında kapanmış vadeli .. spotta aynı kanal yukarı kırıldı ... vadelide o kanalı yukarı kırar bence ..
yılan grafta çizittrdiğim projeksiyonun aslı adacık formasyonu.... tükeniş boşlukları olur bu formasyonda.... yarın yukarı gapli açılış olursa.. adacık formasyonda bu boşluğun kısa zamanda dolması beklenir .... düşüş başlayacak tekrardan bence .... coming soon ...
yılanın gözyaşları yani durum ...
haziran vadede o yılanın kafasına taş atıp .. sopayla vuracağım .. ayılar merak etmesin ..
Konu selçuklu tarafından (29.04.09 Saat 20:23 ) değiştirilmiştir.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri