Bugünkü odak: Avrupa ve Banka stres test sonuçları üzerine olabilir imiş..(Basından)
Bugünkü odak: Avrupa ve Banka stres test sonuçları üzerine olabilir imiş..(Basından)
En az 3 HİSSE...
Herkeze günaydın hayırlı işler
sa gunaydın hayırlı cumalar kayıpsız bır gun dilerim.
Bugun taıp edecegım yerler aşagıda 76.000 ve 75.600 cıvarı yukarıdada 76.700 sabaha kısa basladık ama sanırım once yukarı yapacaz gıbıme gelıyor...gun sonuna dogru hafta sonu rıskı tasımak ıstemeynler pozisyon kapayabılır buda kısalara yarıyacaktır,fakat 77.000 e gıdıp 76.400 tekrar donmemesı dılegı ıle bıraz salınalım artık aşagı
Altında 21-22 tem. beklenildiği gibi dip oluşumu yaptı.
1198-1202 pivot.
1202 yi geçerse long.
Ay sonuna kontrat bitimi var mevcut seviyeleri koruyacaklardır.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Dirençler 111, 114-115.
Destekler 103-105.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Jelibon ,
Bak "teşekkür " ettim mesajlarına. Sonra kızma bana..
Asti kızmazsan teşekkür etmiyo bak, benden duymuş olma fıısır fısır..![]()
En az 3 HİSSE...
Alayına isyan, inadına boğa piyasası rallisinde,
uzun vadeli x100 ana dalga hedefini minumum 64000 maksimum 72000 e çıkartıyorum. UZUN VADELİ.
içinde bulunduğumuz dalga hedefi 60200-62800 dür.
58700 kırılmadan short açılmaz.
Jelibon.
şimdi bu stres testi.
bunun algılaması yani bitince algılaması belirsizliğin ortadan kalkması şeklinde olacaktır.
bunun sonucu gelmeden nasıl davranabileceklerini öngörmek zor.
o yüzden ne yaptılar, spy yi kırdırdılar, sp ve dow da henüz kırmadılar, sınıra geldiler.
Kısaca dirençteler. İstedikleri gibi oynayacaklar. Ya dirence takılacaklar, ya kırıp geçecekler.
Kumar gibi bir ortam, zaten son 6-7 gün hep böyle.
Ayılar için olan sayımda 3 3 3 2 c, (a 1099, b 1065, c ......) 1065 in altına gelinmesi 3 3 3 3 başladı anlamına gelecek. c 1131 i geçmemeli. (orası %100 noktası zaten)
61.8 tüm düşüşden 1140 hiç geçmemeli, o zaman başka sayımdayız demek.
Ayıların burdaki sayım şansı bu.
Boğaların ise 61.8 üstünde şansı artacaktır.
Tekrardan fikirde değişiklik yok 1103-1107 arası çok önemli. 1107 üzerinde teyidli kapanışlarda short düşünülmez.
Fikir aynı 1011 (temmuz) veya 945 (ekim, kasım) dip olacaktır. 2011, 1220 nin geçildiği yıl olacaktır. Kısaca bu yıl dipleme seneye tepeleme yılıdır.
Temmuzun dip olduğuna kesin karar veremiyorum çünkü bu teyid ister, 61.8 in geçilmesi gibi. Arada kaldıkça yani 1011-1107 arasında trade zordur.
Bizde ne yapıyoruz zamanı daraltıyoruz tarihlerle. Şu 17-29 bir bitsin nerde olacağız. O zaman anlayacağız bu meredi. Bugün bitince 4 trade günü. 4 gün dayanalım daaa.
Jelibon.
cümleten hayırlı cumalar dilerim.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri