Yukarıda biten c değil a ise.
Yani 2 a ise.
Jelibon.
Bu çizimlerde yapılar anlatılmaktadır tarihle ilgili birşey yoktur.
Yukarıda biten c değil a ise.
Yani 2 a ise.
Jelibon.
Bu çizimlerde yapılar anlatılmaktadır tarihle ilgili birşey yoktur.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
öncelikle beşiktaşın vanlı kardeşlerimiz için yaptıkları beni çook çok duygulandırdı..bunu
geçmeden olmaz..delikanlı taraftarları hep olmuştur ve şimdide öyledirler..sn jelibon sizie atfen demiyorum amae tabi beşiktaşlısınız şanslısınız
eveeet.altına küçük bir yorum kısa gün kısa vade kısa alımlar fırsat olabilir.her düşüş te..kısa gün kısa vade...hayırlısı..
Altında ve gümüşte cycle ayu piyasada ters çalışıyor.
10 kasım artı eksi 72 saatler tepeye geldi.
24 Kasım artı eski 72 saatler ise dibe gelecektir.
Elbet alım fırsatı ancak dip nerede olabilir?
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
altın bu hafta dirençler 1737-1754 ve 1766-1778 ve 1795-1809.
destekler 1704-1714 ve 1670-1680 ve 1570-1625 .
Jelibon.
Jelibom abey selamlar..
global captaki senaryo için bizi ısıksız brakmadıgın için tesekkurler...
takipteyiz.. sessizce![]()
fikirler yalandan ibarettir, bak gor ogren
dogrusunu içinden bul....
fikri olmayanın zikri de olmaz...
baskasının aklıyla, cukura kadar gidersin..
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri