Sadece bir düşünce 21 i dolunaysa şimdi 120 saat trade günü olarak arada birde cumartesi pazar var acaba hakkaten 120 saattemiyiz yoksa çok mu uzaklaştık pencereden. Bence burada aşırı alımdan satış gelse de en fazla yapacağı yeni ayı yükselen dip yapmak. Mesele tepe hangi gün gelecek. dolunay yeni ay arasında mı, yoksa taa yeni ay penceredemi?
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Ew pis bir şey.
Bir ihtimal daha var o da ölmek mi dersin.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
335 flat sp 60 dak.
Jel.
Alternatif.
jel.
cok tesekkürler gercekten allah razı olsun sizden bol kazanclar ve saglık huzur dilerim.
SON GRAFTAKİ MACD SEVİYESİNE GÖRE VE ÖNCEKİ UYUMSUZLUKLARA BAKARAK RASYONUN BURADAN DÖNMESİ KUVVETLE MUHTEMEL GÖRÜNMEKTE 2. UYUMSUZLUKTA RASYO 5$ ARTIŞA GEÇMİŞ BUDA O TARİHTE ALTINDA 125 $ DÜŞÜŞE EŞ KALMIŞ..
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
Şuna çok dikkat edilmeli
dow hariç diğer alayı endeks b noktasından oldukça uzakta, son gelişmelerin en çok dowu yani blue chipsleri vurduğu gözleniyor, dowa çok dikkat edilmeli, eski ana yeni alternatife dönecekse ilk ipucu dowdan çıkacaktır, dow yaparsa hepsi yapar. Dow 225 puan uzakta ise tam rakam değil, sp 80 puan uzakta aynı noktaya.
Jel.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri