Sp'de orta vade indik hangi seviyeden sat verir?
Tepe 13 haziranda deil de dun gelmisse o zaman 13 hazirana kadar dusus devam.
Sp'de orta vade indik hangi seviyeden sat verir?
Tepe 13 haziranda deil de dun gelmisse o zaman 13 hazirana kadar dusus devam.
30daksp.
jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
15daksp.
jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Güzel oynuyor benle, bir tarih veriyoruz, +4,5,6 gününe kapanış yükseği veriyor, o kapanış yükseği ilerde geçilirse 13 hazirana artar, ama geçilmezse 13 hazirana düşer.
Düşerse 13 mayıs +4,5,6 günde tepe çalışmış olacakki yılların fibosunda +4 gün sorun değil der geçeriz, artarsa da 13 hazirana 13 mayıs yükselen dip olmuş olacak. Elbette bir öküz olarak yükselen dip isterken, 13 mayısı aylar önce vermiş ve aylarca yükseliş almış olaraktanda yani bir trader olaraktanda kendi tarihimin 4-5 gün farkla tepe olarak çalışmış olmasını görmekte benim esas tercihim, boşuna 13 mayısı vermiş olmayalım aylar önceden.
Bugünden itibaren bilinki 13 haza yükseleceksek 17,20,21 deki kapanış yükselişlerini geçmeliyiz.
Düşeceksekte 13 haza bunları geçmemeliyiz.
Jelibon.
aganın eline su dökemem emme bir sıpa grafıda ben yapayım.![]()
Vix için çok sade basit bir şey söylerim biliyorsunuz
al setup
onun için vixi açtım ama orda görünce bir benzetme yaptım kendimce. aslında benzetmeleri sevmem, benzemezse zaten hemen benzemez.
aşağıdaki grafta benzetmede tarih ya da zaman analizi yok.
Traih olarak zaten biliyoruz, ya 13 haza yukarı gidecek ya 13 haza aşağı gidecek.
Ya da 13 haza yataymı? b sonuçta zaman alacak bir yatayda olabilir.
Jelibon.
Vixde bb ye değiş ve altında kapanış var.
Al setup net açık.
1. dışı kapanış.
2. içe dönüp kapanış.
3. önceki barı geçiş.
Henüz hiçbiri yok. Takipte, kazık atarsa direk değişden aşağı döner.
O benzetmede direk bb den dönüş var ama 5-6 bara geri yukarı var.
Bu süreç yatay gidiyor o benzetmede.
bb yi sert yukarı geçişte kapitilasyon olur, şu an future %1 den fazla eksi de bb yi bu hareket deler geçerse ve ittirirse ki şu an future bunu gösteriyor kapitilasyon gelir, o yüzden al setup oluşmadan yapılacak her alım risklidir.
Jelibon.
dipmi depemi vay aq .. çalkalıyolar ..
2013,00
gönlümden geçen dip olması ... bugün yarın kapitilasyon cuma veya pzt diplemesi ... döngünün bulla çevrilmesi ..
2013,00
SPIRAL TAKVIM VE ELLIOTT DALGA DAYALI BORSA ZAMANLAMA TAHMINLER (AY DÖNGÜSEL SCORE)
http://spiraldates.com/ SELAMLAR. ORJİNAL SİTESİ BUDUR.
B.R.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri