gold c.iv.b tamamladı/tamamlamak üzerede c.iv.c ye başlicak gibi düşünüyorum benn
gold c.iv.b tamamladı/tamamlamak üzerede c.iv.c ye başlicak gibi düşünüyorum benn
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Sayın Jelibon,
Papatyaları öğrenmek için size özel mesaj atmaya çalışıyorum ancak sistem izin vermiyor.
Siz bana özel mesajla mail adresinizi atarsanız çok sevinirim.
Teşekkürler.
Sn Jelibon, papatya icin daha once size msj attim diye hatirliyorum. Sanirim posta kutunuz dolu. Saglam olsun diye bana da ozel mesajla mail adresinizi atar misiniz?
hui dünden ipucu.
Ben bakmıycam her zaman bakacaksınız ben yokum bundan sonra.
jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Çok Uzman
30 dak sp alternatif.
jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
sayın jelibon oncelikle verdiginiz bilgiler icin cok tesekkür ederim ve tabi ki yazarsanız cok sevinirim.
jelibon usta özel mesaj kutun dolu herhalde, bende sana mesaj atamadım bilgine![]()
Zenci Mahallesindeki Solaryumcu
jelibon usta özel mesaj kutun dolu herhalde, bende sana mesaj atamadım bilgine![]()
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri