15 dakkalığı yapmıycam zaten yapılı sert gelirse yukarı seansta 4 bitti 5 başladı, ancak burada internet kafeden altın ewimi ve alternatifini aynı grafta günlükte yerleştirecem.
Sonra pazartesi salıya kadar yokum.
Jelibon.
15 dakkalığı yapmıycam zaten yapılı sert gelirse yukarı seansta 4 bitti 5 başladı, ancak burada internet kafeden altın ewimi ve alternatifini aynı grafta günlükte yerleştirecem.
Sonra pazartesi salıya kadar yokum.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Ters çalıştığına göre aylardır, esas altın yukarısı sp b düşüşde olabilir, belki de paralel olur ben bilmem sadece olabilir diyorum.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Pembe v mavi 3 ü bir önceki tepeye aldım yani, graf yapmıyorum, istersem sonra yine değiştiririm keyif benim, ewci benim.
Jelibon.
Sadece sp için olan
17 kasım mevsimsellik nokta tarih yıllardır yazılı,
31 aralık papatya,
1 mart papatya,
öyle tokatlar çaktıkı nevrleri döndü.
Jelibon.
Yeni papatyayı bu alem merak ediyor,
Papatya hasatlığı derinlere girdi, papatyasız olmuyor, papatyalar açmadan çekilmiyor bu hayat,
Ama yeni papatya çalışmalarım devam ediyor, papatyayı çıkarmak koskoca bir borsanın her dibini her tepesini her noktasına etiket atacak tarihi bulmak o kadar kolay iş değil. Üzerinde çalışıyorum bu haftasonu söz vermeyimde gelecek hafta imkan bulursam öbür haftsonundan sonra yayınlarım.
Jelibon.
Altın ewe geçelim.
Jelibon.
Altın günlük ana ve alt.
jel.
Şunu asla unutmayın taa 1 yıl önce hui sayıyla sayarken harfe geçtik. Hui altına göre underperform etti. Bu yılda hui altından underperformdur ve geçen yılki dibi yenilemiştir.
Demekki risk altınla ölçülürken yani riskli durumlarda altın ön plana çıkarken, öngörülmüş borsa yükselişlerinde para endekse giderken, para huiye girmeye gerek görmüyor. Ağalara endeksler yetiyor.
İlerki zamanda bu sayımlarım dışına daha aşağıya gidiş altında mümkündür, piyasa da herşey mümkündür ama altının 1 4 noktası mümkün değildir. O 1 noktası bilindiği gibi 1100 lerde, gümüşte de 21 lerde, tam noktalara eski graflarımdan siz bakın ben ezbere yazıyorum.
Hui de uzayan bir e yaşamıştık D düşüşde sonra ise o e nin bu sene anladıkki e a düşüş olduğunu b yukarı geldiğini ve dip alçalarak c düşüş yaşadık yaşıyoruz, onda D aşağı etiket bitti mi? hala soru işaretidir. Bittiği zaman orta vade indikler sistemler ala geçecek, geçmedikçe etiket net olmaycak.
Bunu neden yazıyorum? İleriki zamanda ewin dinamik olduğunu anlamayıp piyasayı tek yön sananlar etiket söktü falan yazarlar bir daha falan filan herkes bilsinki anaya ya da alternatife koyduğum e nin daha aşağı gitmesi 1100 altına inmedikçe bir nebze ew bilenin bildiği bir konudur. Bu olursa ne ben ne buranın takipçileri 3000 sayfadır anladıklarıyla şaşırırlar, ama birileri belli ki heycanlı. 3 günde olmuyor bu piyasa işleri. 1 adam 40 yılda yetişir derdi babam, hep kendimi adam sanırdım gençken, hala öyle sanıyorum belki de değilim.
Jelibon.
jelboss biraz patinaj başladı sanki .. ameriko borsalarında ..
2013,00
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
Günün geri kalanında 1588-1590 ve 1596-1598 direnç. 1598 üzeri 1610-1614 dür.. Destek 1575.
2 döngüdür yukarı yaptık zayıf ama yukarı.
Bu döngü yani 11 72 saatler dipse 22-29 a artar 3 dizdirme olur.
Bu döngü yani 11 72 saatler tepeyse 22-29 a düşer 2 döngü zayıf yukarı ardına 1 döngü düşüş olur.
Pencereden çıkınca pencerenin dibi ya da tepesi geçilirse aynı yönde 22-29 a kadar trend öngörülendir. Pencereden çıkış haftaya, haftaya yön belli olur.
Jelibon.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri