bu altıncılar ıle gumusculer harakırı yapacak galıba bence yanlıs hafta alıyolar...
esas burda kademeli yükselen dolardır ons dengesini ele alırsak
ons iki ay boyunca yükseldi dolar dip yaptı yani bir nevi oyuncular yer değiştiriyor
tabi bu süreçlere ew yapılarına göre yorumlarnırsa bir nevi dalga boyutlarına göre
döngüler çalışıyor
bu hafta altını ve gumusu almaları demek 22 nısana kadar satmak demektır...
5 dakkalık iyi oldu, bal verecem sana yogi gel.
Daha 16000 e gidecez senle, hele şu 3 bitsin bir 4 e düşelim 5 de tabut hazırlayacam sana.
Aklın varsa 23-24 marta tepe yap, dibe gidersen 23-24 üne papatyada yediğin kazığı yersin,
23 nisanda çocuk bayramına süslerim seni o zaman.
Kapanış 62500 elbette.
İyi Geceler.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Vay be 1413 oldu her gün her gece kıyılırmı bu yogilere 1500000 tane mübarek bunlar.
20 ara alı, artı 7 mart alı toplamda 1200 den 1413 e 213 puan.
Bu topic bunun peşinde her zaman.
Dön dur kaybet sonra küfür et.
KAYBETMEYE MAHKUMSUN.
TEK ŞANSIN VAR 23-24 TEPESİNİ YAPMAK ARDINA DA BİR DAHA 23 NİSANA KADAR GEÇMEMEK,
YOKSA ............
BUNU YAPARSAN 23 NİSANDAN SONRA YİNE SIRA BENDE OLACAK.
UNUTMA 20 ARADAN SONRA HEP SIRA BENDE SEN ANCA YÜKSELEN DİP YAPABİLİRSİN.
YIL SONUNA KADAR BİÇECEM SENİ GEREKİRSEDE 2014 E KADAR.
YOLUMUZ DOSTLUĞUMUZ UZUN SENLE PANDAM.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
İki sebebden ötürü de 23-24 de martta sana şans vereceğim.
1. FP.
2. Mart equinox.
Jelibon.
Jelibon.
Jelibon.
Şimdi yukardakiler FP.
Papatya ve FP
sp nin ana omurgasıdır.
Bradley her zaman çalışmaz iken papatya ve fp nin hiç çalışmadığı olmaz.
Bugün dahil 5 trade günü sonra FP bitiyor.
Papatya 7 Marttı, tepe yerine dibe geldi, alayını kazıkladı. Ve gizli düzeltme ardına(bu gizli düzeltmeyi rutta, tranda, trde hep gösterdim hafta sonu, dow 17 bar yatay olayı)
yukarıya devam etti.
Bu FP ayın 23 ünde bitiyor.
Jelibon.
Jelibon.
İkisi toplu yukarıda verildi.
Artık bunu da değerlendirmezsen ve tepeye getirmezsen
23 NİSANA BİÇERİM. (PATATYA)
Aman hata yapıp yükselen bir dibe getirme, sonun olur pandam.
Bu haftanın sonun öbür haftanın başı bunu ortaya çıkarır, kral çıplak kalır.
İyi Geceler.
Jelibon.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri