Abi biraz aklim karisti.aydinlatirsan sevinirim.altini etkiliyen asiri likitite.q3-q4 vs.eger ekonomiler bunlara ihtiyac duymadan kendi rotalarini cizeceklerse altindan uzaklasilirmi yoksa yukselen borsalarla beraber sigorta olarak altina mi girilir?takip ettigim bir ew ci altinda on yillik primary yukselisi grafiklerinde sonlandirdi.1400 arkasindan da 1250 hedef koymus.bu konunun piri miri olarak soyle duvara asilacak bir calimanizi bizlerle paylasirsaniz mutlu edersiniz bizi.saygilar.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Altın triangle.
Jelibon
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
13-15 altın tarihi hala daha dip.
Ardına 24 72 saatte bir dip daha gelecek dedik.
Ve bunun alçalan yada yükselen olmasının ileriyi anlatacağını.
24 öncesi 3 günü gördük, 24 sonrası 3 gün ise bu haftanın ilk 3 günü.
Yukardaki ew doğruysa 24 artı 72 saatler yükselen dibinden ocak 10 ay dönümü 72 saatlere yukarı gidecek oradanda ocak 3 ünüc haftasına düşüşün ardından, tekrar yukarıya dönecektir.
Jelibon.
Şimdi buraya geçen yıldan bir mesaj ekleyeceğim ve
likidite krizi zamanı 2008 ve
olmayan zaman 2009-2010 un
patternelerinden altının ikisinide nasıl tercih edebileceğini ortaya koyacağım.
kafanız karışmasın bu mesaj taa geçen yıldandır, İnşallah bulurum.
Jelibon.
Şimdi buraya kadar bu yoldaki yazılar.
Arama yapıp bulduğum için bir sürü yazı çıkıyor ve oradan aynı konu olduğu için alıntıladım hepsini.
Özellikle
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''Şimdi gümüş tepesi mayıs.
5 ay tamamlanmak üzere.
5 ayda bir fibonacci sayısı.
Bu süreç 51 den 32 ye, 32 den 44 e ve 51 den 26 ya şimdilik. Yani çok sert ilk düşüş aylar süren tepki ve çok sert ikinci düşüş.
Düzeltme bittimi? Elbet bilmiyorumda.
Ya bitmedi yada 3 ay geniş yatay yaparak 8 ayı tamamlayacak. Bunun eylül geniş rangei içinde olması mümkündür.
Kısaca yatırımcı 1/4 alım yerelerine uyacak ve 3 ay daha sabır edeceği bir durum çıkabilir ortaya.''''''''''''''''''''''''''
bu yazı taa eylülden bugünlere ayna olmuş. iyi iş çıkarmışız.
20 dakika sonra esas aradığım yazıyı vereceğim.
Jelibon.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri