yeni bir kelebek..teyidini alabilirsek bu yataylığın aşağı kırılma vakti gelmiş demektir..
![]()
yeni bir kelebek..teyidini alabilirsek bu yataylığın aşağı kırılma vakti gelmiş demektir..
![]()
kelebek teyid olmadı ama yinede satış getirdi.. demekki aşağı kırılım öncesi oluşacak yapılar var, bu da yatayın biraz daha uzaması demek... çare yok...bekliycez...
dikkat edilirse her yukarı atak sonrası ayı paterni oluşuyor ve sonunda ciddi satışlar geliyor..10 gündür bu değişmedi gene.. kelebeklerin tepe noktaları bir türlü geçilemiyor..
teprik ederim abi ... on numero analizler..öngörüler ... saygı ve hörmetlerimle .. .![]()
2013,00
Tesekkurler arkadaslar, bu is artik benim icin hobi. Baskalarinin istifade ettigini gormek ayrica memnun edici eksik olmayin. Vob acildigindan beri bu isin icindeyim, islem saatleriyle oynandiginda piyasa karakterinin de degistigine sahit oldum. Burda paylastigim metod simdiye dek kurduklarimin en iyisi. Fakat ne yazikki 24 saat uygulamasina gecilmesiyle calismama riski bulunuyor.simdilik bunun icin erken ama boyle bir durumda piyasa yorumculuguna uzunca bir sureligine yada hic donmemecesine veda edecegimi uzulerek bildirir, herkese bol kazancli seanslar dilerim.
Ama bu yontem nisan ayindan sonra da calismaya devam ederse saniyorum topikce oldukca guzel islemlerin yapilacagi kesin![]()
günaydın cümleten ..
2013,00
halo abi .... benzerlik uzmanı abim ... ne dersin ....
fraktalik yaklaşım .... ... benzerlik feciii ... benzerlik korkunç ...
![]()
2013,00
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri